Hygge ve vaší domácnosti: zcela dánská novinka

Přemýšleli jste někdy, jaký je nejlepší způsob, jak udělat z vašeho domova šťastnější prostředí? I když může existovat mnoho preventivních opatření, je třeba si uvědomit, že to není vždy jednoduchý závazek. Oba proto, že jsme trochu obětí módy, a protože není možné z našeho domova učinit projekci naší osobnosti 100%.

Přesto existuje skutečná dánská filozofie, která je založena právě na dosažení stavu pohody uvnitř.
Proto jsme se po této filozofii rozhodli napsat malého průvodce, který by se pokusil pochopit, jaké jsou diktáty hygge. Brzy zjistíme, proč se tato zpráva mezi majiteli domů šílí!
Nejšťastnější země na světě, Dánsko, způsobila zrod této zcela inovativní nálady. Jádrem této filozofie je v zásadě jedno: změnit vnitřní prostředí v malých krocích, kousek po kousku.
Ale kde začít?
Opuštění neustálého hledání dokonalosti je prvním krokem, který je třeba učinit, aby bylo možné vstoupit do hygge perspektivy. Sbohem dokonale vyžehlené listy a vítáme nedokonalé, ale uvítací detaily.
Všechno je založeno na tom, aby každý okamžik dne byl zvláštní, navzdory jejich jednoduchosti.
Takže nežijme jen každou místnost pro to, co to je, ale pro to, co by to mohlo být.
Příklad? Pokud máte rádi pohodlí a pomalé rytmy, začněte z ložnice. Vložením polštářů a vrstev teplých a měkkých přikrývek se budete cítit mnohem více doma a budete se „rozmazlovat“ od časných ranních hodin. Jak to nemůžeme nazvat dobrým ránem?

Ale pokračujme. Podle této filozofie má vše, co dává představu života, pozitivní dopad na naši mysl. Například obývací pokoj, který se obvykle používá jen zřídka, by měl být využíván na maximum, nejen ve vzácných případech. Z tohoto důvodu doporučuje společnost Hygge, aby byla ozdobena přírodními prvky, které jsou tak jednoduché jako rostliny, které mohou dát pocit pocitu i v takové místnosti.
A co lepší čas než přátelství, pokud ne čas na oběd nebo večeři? Víte, jídlo vždy dává všem souhlas. Jak ale můžete udělat svůj jídelna ještě příjemnějším a hygnějším?
 Nejsou potřeba žádné luxusní prvky. Postačuje několik prvků spojených s minulostí a místy teplého světla, jako jsou svíčky. Nezapomeňte také na významnost objektů. Cílem Hygge je učinit domy „šťastnými“, protože využívá všech pět smyslů lidské bytosti.

Včetně dotyku. Dřevěný stůl s přírodními a vyvýšenými žilami, používaný jako kávový koutek nebo jako hlavní stůl, čtecí koutek tvořený polštáři a malá knihovna tvořená starými knihami, s klasickou vůní zažloutlého papíru, budou cennými pomůckami pro pohodu těla, ale také vašeho domova.
Nezapomeňte, že vše musí vycházet z vaší každodenní rutiny. Základním bodem této filozofie štěstí je právě toto. Udělejte obyčejné zvláštní.

 Využijte těchto malých triků a udělejte ze svého domova také šťastnější místo!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB