Zdravotní nouze v Londýně: oživení cen

Jak jste si všimli, v našich nejnovějších článcích jsme se rozhodli zaměřit se na pohotovost v případě Coronavirus. Zjevně v kombinaci s dynamikou související s nemovitostmi.
Dnes jsme se rozhodli analyzovat situaci v anglickém hlavním městě. Jak víte, před a po Brexitu starosti v Londýně a na celém národním území rozhodně chyběly. Jedná se o zůstatky, které byly zcela narušeny a které v současné době také mění nemovitost. Uvidíme jak.
Po prosincových volbách se ve skutečnosti ceny luxusních domů v Londýně zvýšily o 2%. V současné době je však trh zcela blokován.

V Londýně se také zakořenila havárie Coronavirus, která doslova potlačila zotavení trhu s nemovitostmi. Po vítězství konzervativců, zastoupených Borisem Johnsonem, se zdálo, že Brexit podle mnoha řeší mnoho problémů. Silný patriotismus, který se však zdá, v současné době dále zhoršuje ekonomickou a realitní situaci.
Za předpokladu, že neexistují žádné kritické problémy, je třeba poznamenat, že s uzavřením nepodstatných činností je neschopnost podepsat obě nájemní smlouvy, ale také koupit.

Jak tedy může nemovitost hrát zásadní roli v hospodářském oživení? K zodpovězení této otázky je nutné analyzovat dopad, který bude mít virus jak na celosvětové, tak na národní úrovni. Do jaké míry se lidé rozhodnou investovat do nemovitostí stejně, považují-li investice do nemovitostí za skutečné útočiště, budou chránit své finance.
Ale víte. Psychologický dopad je v našem odvětví zásadní a v současné době se zdá, že zájem o nemovitosti je sekundární. Obchodní jednání v tomto klimatu jsou proto nemožná.
Jak se však bude situace vyvíjet?
Chcete-li poskytnout poměrně podrobné vysvětlení, přispějte k výzkumu, který přinesli hlavní ekonomové a odborníci v tomto odvětví.

Zdá se - říkají - téměř nevyhnutelné, že nastane skutečné období zatčení. Zejména na jaře, ale které bude trvat celé léto. Teprve na podzim může existovat jasně definovaná míra působení, která nejlépe vysvětlí jak velikost krize, tak i to, jak změnila národní a realitní trhy.

Bohužel, zdravotní nouzová situace zmrazila jak současný trh, ale také možné dlouhodobé předpovědi. Ale odborníci, kteří pokračují ve své analýze, se stále zdají optimističtí. Zdá se, že opět co se týče trhu s nemovitostmi, největší rizika souvisejí s krátkodobým. Na konci této dramatické situace se tedy očekává rychlé zotavení.

Při čekání na další informace o vývoji nemovitostí v Londýně, současně s vývojem v jiných zemích světa, vás zveme, abyste zůstali aktuální na našem portálu Realigro!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB