Strážci ostrova: neskutečné oznámení

Kdo by si myslel, že takové oznámení může někdy existovat. Přesto se to stalo. Na britském ostrově lidé hledají opatrovníka. Ne, nejde o sci-fi knihu ani úvodní slova dobrodružného románu. To se skutečně stalo a to způsobuje úžas, ale zároveň zájem o svět nemovitostí. Pokud jste také zvědaví a o toto oznámení se zajímá také magnáty, pokračujte ve čtení dalších řádků. Protože vám poskytneme podrobnosti o tomto velmi konkrétním příběhu. Existuje pět otevřených pozic, a to jak pro opatrovníky, tak pro dobrovolné strážce. Ostrovním protagonistou tohoto příběhu je Lundy.

Skutečný přírodní ráj, který se nachází mezi Cornwallem a Walesem. Rezerva, která je domovem více než 330 druhů zvířat a rostlin. Podívejme se však podrobně na vlastnosti tohoto oznámení. Hledáme tedy strážce ostrova, kteří mají zaručený pokoj a stravu, stejně jako bydlení obklopené úchvatným výhledem. Ostrov se také nachází v Bristolském průlivu a je vzdálen méně než 20 kilometrů od britského pobřeží. Kromě toho, že je jasným příkladem biologické rozmanitosti, využívá ostrov pouze obnovitelné zdroje energie a zcela eliminoval plastové materiály. Důvod? Udržujte živé druhy nezměněné a umožněte jejich přirozenou reprodukci. Je třeba také poznamenat, že tento ostrov má nejlidnatější kolonii mořských ptáků v celé severní Anglii.

Proto samotné vody představují zdroj nepopsatelné hodnoty. Komu je ale ve světě nemovitostí toto podivné volání otevřené? Přihlášky jsou otevřené pro kohokoli, ale přednost dostanou všichni studenti, kteří mají zájem o mezerový rok, nebo ti, kteří se chtějí věnovat ochraně fauny a flóry. Forma povědomí pro mladé lidi, kteří, bohužel, nemají vždy tento sklon k ekologii a úctě k přírodě. Ve skutečnosti podrobně hledáme dva dobrovolníky, kteří by se mohli postarat o exempláře tuleňů šedých v Atlantiku a obecně o dvě mořské fauny. Ale pro vás milovníky nemovitostí vyvstává otázka spontánně: jak jsou strukturovány ubytování? Jedná se o 23 velmi základních struktur. Bez televizního, rádiového nebo telefonního signálu. Tento prvek by mohl vyděsit dotčené nové generace právě proto, že jsou extrémně spojeny s pohodlím technologie. Záměrem projektu je však posílit jiný druh spojení.

Ten s přírodou. Příroda, která se také nachází v celém rozsahu v domech, postavených hlavně ze dřeva a ekologických materiálů. Přítomnost udržitelných vodních systémů a nejmodernějších topných systémů také umožňuje plný zážitek z ponoření do nejdivočejší přírody. Kdo by si nechal ujít příležitost zažít podobnou situaci se zcela volným pokojem a stravou? A vy, zajímalo by vás toto konkrétní oznámení? Chcete-li se dozvědět více novinek, doporučujeme vám být neustále informováni na našem portálu, kde najdete spoustu novinek o jakémkoli tématu spojeném s nemovitostmi. Vždy s námi, vždy s Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB