Krytí se vyplatí: nový trend

Často se říká, že nákup nového kusu nábytku nebo kusu nábytku se vyplatí. Ve většině případů ano. Ale ne v tom, co se dnes chystáme popsat. V předchozích sloupcích jsme se zabývali podobnými tématy, abychom pochopili, jak funguje do-it-yourself. Dnes vám poskytneme další výklad, díky kterému budete ještě více milovat umění samostatné práce na renovaci vašeho domu. Dnešní protagonista je prvek přítomný ve většině našich domovů. Mluvíme o parketách. Podlaha jiná než běžná, což zaručuje odlišný obraz celého domu. Ale také velmi choulostivý a často obětí známek stárnutí. Nezastavitelná móda, ale… je lepší ji koupit zpět, když je příliš opotřebovaná? Odpověď zní ne a my vysvětlíme, proč je remake v roce 2020 účelný.

Z analýzy provedené odborníky v oboru vyplynuly velmi jasné údaje, které nezanechávají žádné pochybnosti. Renovace podlahy tohoto typu díky systémům a materiálům nové generace je snadná a hospodárná. Mluvíme o návratnosti investic ve výši 40% ve srovnání s celkovou náhradou. Metoda je také velmi rychlá. I když to vše záleží na velikosti povrchu, na standardní parketovou podlahu o rozloze 100 metrů čtverečních postačí jen tři dny. Zanedbatelné časové období ve srovnání s 10 dny, které by vyžadovalo instalaci nového. Nyní si promluvme o další výhodě, která je srdcem mnoha lidí. Ten, který se týká konceptu udržitelnosti Intervence na stávající parkety snižují dopady znečištění. Švédský výzkum zjistil, že snížení je přibližně 78% emisí.

Ale to není všechno. Nový trend obnovy také pro parkety spočívá na pevném, velmi pevném podkladu. Mnoho majitelů, kteří chtějí renovovat svůj dům, počínaje parketami, shledává domácí prostředí úplně zaprášené prachem. Protože víte, jsou to docela invazivní práce. A pokud máte alergii, není to nejlepší. Díky jednoduché údržbě zaměřené na poskytnutí nového života vašim parketám bude produkovaný prach minimální. Nové stroje umožňují výjimečné broušení a zároveň nasávají všechny formy země a odvozený prach. Stručně řečeno, prvek, který nelze podceňovat! Ale proč je v tomto historickém období vhodné modifikovat spíše než vytvářet od nuly? Z jednoho prostého důvodu: móda. Nákup a instalace nového parketu vás značně váže, takže pokud jej chcete v budoucnu změnit, budete psychologicky spojeni s (značným) vynaloženým výdajem.

V opačném případě budete díky úpravě stávajících parket volnější a dokonce i s méně lehkou peněženkou!
Také si pamatujeme úplnou absenci invazivních barev a pachů.
Není proto překvapivé, jak se parkety, které mají být získány, staly ve všech ohledech trendem do roku 2020! A jste připraveni renovovat vaše?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB