Plovoucí vesnice: holandské zprávy

Už jste si někdy mysleli, že můžete žít ve skutečné plovoucí vesnici? No vězte, že pokud je to váš sen, existuje město, které vám dá všechny údaje, aby se to stalo! Cílem tohoto projektu je vytvořit ekologicky nejvhodnější plovoucí čtvrť v celé Evropě. Řekněme, že v období, jako je to, které zažíváme, si dobré zprávy jako toto zaslouží naši pozornost. Pokud jste tedy připraveni, pojďme společně prozkoumat toto téma! Pojďme se ponořit a zůstat „na hladině“ v plovoucí čtvrti!
Začněme definováním referenční oblasti. Místo, kde bude vesnice vytvořena, je město Amsterdam! Pro ty, kteří měli to štěstí, že tam mohli žít nebo je navštívit, věděli, o čem mluvíme. Amsterdam je nepochybně jedinečnou realitou svého druhu.

Extrémní, ale s mírou, inovativní a plný umění. Není překvapením, že podobná iniciativa přijala tuto metropoli. Poprvé můžeme hovořit o projektu v souladu s jedním z typických prvků inteligentních měst, který se často nebere v úvahu. To chytrých lidí. Tento termín označuje občany, kteří získají vzdělání v oblasti technologií.

A především se aktivně účastní inovačních procesů města. Městský prototyp se zrodil právě ze synergie jeho tvůrců s potřebami vyjádřenými občany. Bylo slavnostně otevřeno již 26 ze 45 domů zahrnutých do projektu a těší se velkému úspěchu. Ale kde je inovativní prvek? Nejprve identifikujeme možnost individuálního uživatele přizpůsobit svůj hausbót díky skutečnému katalogu modelů. Druhým je zajistit, aby byl každý dům soběstačný a schopný prodat vyprodukovanou přebytečnou energii nebo ji vyměnit za další služby.

Stručně řečeno, nizozemský model ekologických domů, který se může stát vademecem pro čistší, technologičtější svět přátelský k občanům. Rozhodně to však není poprvé, co Holland čelí výzvám nemovitostí. Model podobný tomu, který byl navržen, byl vyvinut stejnou studií v roce 2011. Ukazuje to silný kulturní sklon k ekologické obnově. Dokonalá rovnováha tedy mezi technologií a ochranou okolního prostředí. Těžko dosažitelná kombinace.

Ale bezpochyby vítěz. Je to vlastně avantgarda jako Amsterdam, ale především pro místa, která se zabývají invazivním a všudypřítomným znečištěním. V kritickém období, jako je to, které zažíváme, se znovu objevuje potřeba chránit životní prostředí, ale také zapojit jednotlivce do všech procesů tvorby a designu měst budoucnosti. Doufáme, že Amsterdam nezůstane ojedinělým případem, a proto vás každý den sledujeme na našem portálu. Vždy najdete spoustu nových zpráv o aktuálních realitních trendech. Ale také to, jak se tento sektor vyvíjí na základě stavu nouze, který nás, bohužel, podrobuje zkoušce. Jste připraveni se vznášet v moři zpráv podepsaných Realigro?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB