Z hotelů se také stává Passiv

V tak kritickém období, jako je to, které zažíváme, není mnoho změn: po celém světě se každý národ snaží přizpůsobit jedné z nejneočekávanějších a bezprecedentních situací. Ten, který se týká pandemické nouze. Je známo, že každý sektor byl podroben zkoušce a nemovitosti z tohoto obtížného testu rozhodně nejsou vyloučeny. Zejména existuje část nemovitostí, která prožívá situaci Covid kritičtěji. Mluvíme o hotelech. Ve světě strachu, napětí a neustálých starostí o to, jaká bude budoucnost, se zdá, že hotelové řešení pro budoucí cestující je apriori zahozeno. Pro více faktorů. Za prvé, neschopnost řídit hygienu zařízení v úplné autonomii.

Trh s půjčováním je jiný. Super zvýšeno, zvláště pokud mají nemovitosti venkovní a zelené plochy. Proto není divu, že snaha o změnu byla pro hotelový průmysl zásadní. Proto jsme ve společnosti Realigro považovali za důležité analyzovat tento segment. Zejména ve vztahu k události: přeměna mnoha hotelů na pasivní. Pamatujete si náš předchozí sloupek o pasivních domech? Pro ty, kteří jej ztratili, se termín „pasivní dům“ týká struktur, které nezávisle produkují energii potřebnou pro jejich hosty.

Bez nutnosti externího příspěvku. Například vytápění. Skutečný bod obratu, ekologicky udržitelný a z dlouhodobého hlediska také ekonomický. Zdá se, že tuto novou mantru přijalo také mnoho hotelů, a to díky četným konvencím a finančním prostředkům přiděleným různými evropskými i mimoevropskými státy, aby se vrátily k zelené a snížily dopady. V této analýze pasivních hotelů nemůžeme zmínit výsledek norské studie, která vygenerovala 100% udržitelný pasivní hotel. Majetek tohoto hotelu nespočívá jen v přijetí kultury nízké spotřeby, ale také v hledání ekologicky šetrných materiálů. Různé kabiny, z nichž je vyroben, jsou například z kaštanového dřeva a nejsou ošetřeny barvami nebo jinými znečišťujícími látkami, které jsou extrémně škodlivé pro životní prostředí. Ale kde se tento hotel nachází? V Alsasku, na konci takzvané „vinařské cesty“.

Hotel tedy na 48 ° severu, který je v dokonalé harmonii s trasou věnovanou hlavním vinařským oblastem regionu. Mnoho lidí definovalo tuto zkušenost holisticky jedinečnou, v úzkém kontaktu s přírodou a potěšením, které může generovat. Chvalozpěv na udržitelnost a ochranu kulturního dědictví regionu. Mělo by se také pamatovat na to, že hotel si také klade za cíl mít velmi malý dopad na krajinu, a to jak pasivní, tak fyzickou strukturou.

Doufáme, že tento krok k zelené kultuře může být jedním z mnoha. Zejména v tak dramatickém období jsou to takové zprávy, které předpovídají dobře. Jak pro investory zítřka, tak i pro ty, kteří chtějí postavit nový dům nebo podnik od nuly! Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více, no .. stačí zůstat naladěni na náš portál!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB