Opětovné spuštění thajských nemovitostí

Kvůli pandemické nouzi došlo ke zhroucení jejich ekonomik na mnoha renomovaných místech. Zejména sektory nemovitostí a cestovního ruchu se ocitly ve slepé uličce. Zejména v těch rajských destinacích, kde bohužel zdravotní systém není nejlepší. Ale s prvními očkováními již existuje mnoho destinací, které se znovu otevírají pro cestovní ruch a trh s cihlami. Jeden z nich, Thajsko. Víte, tuto zemi není třeba představovat.

Každý z nás, jednou za život, si přál ji navštívit. Nebo se dokonce přestěhovat a žít ve skutečném ráji. Zdá se, že je ten správný čas podniknout tento výlet. Pokud i vy patříte k milovníkům těchto nádherných snových pláží a přemýšlíte o tom ... čtěte další řádky! Protože možná by se dlouho odložený výlet mohl zorganizovat právě letos!

Indukce vyplývající z odvětví cestovního ruchu a nemovitostí v Thajsku je velmi vysoká. Ve skutečnosti jde o dva hlavní sektory, které v tomto kritickém historickém období očividně dostaly velmi tvrdý odpor. Proto se místní samospráva po více než roce uzavírání státních hranic rozhodla otevřít své brány turistům. Ale ve velkém. Jak? Prostřednictvím programu „Jedna noc, jeden dolar“. Z čeho se tato iniciativa skládá? Cíl tohoto revitalizačního plánu cestovního ruchu je otevřen pouze očkovaným turistům a je velmi jednoduchý. Nabídněte turistům úctyhodný pobyt za pouhý jeden dolar za noc, abyste mohli znovu nastartovat místní ekonomiku.

Bude však tato iniciativa stačit na to, aby se vše začalo znovu? Vypadá to tak! Podle odborníků ve skutečnosti mnoho potenciálních investorů nechalo některá jednání čekat právě kvůli nemožnosti přítomnosti na místě. Jak k pohledu na dům, tak k rozhovoru přímo s majitelem. Doufáme, že touto iniciativou se podaří přilákat i ty, kteří se budou moci vrátit na místo, aniž by utráceli přemrštěné částky.

Kolik nocí bude za tuto cenu k dispozici, vzhledem k tomu, že iniciativa začíná v červenci? Asi 70 000! Překvapivé číslo! Je zřejmé, že si kladete následující otázku. Jak budou hotely schopny pokrýt všechny ostatní výdaje tak nízkou sazbou? Vláda se rozhodla významně přispět k pokrytí těchto výdajů. Jsme také přesvědčeni, že po restartu sektoru bude generovaná indukce ještě vyšší než v předchozích letech. Je to proto, že lidé po více než roce zavřeném ve zdech svých domovů nečekají na nic jiného než na cestování.

Jaký bude osud této nádherné turistické destinace? Bude se moci zotavit po tomto období závažné mezinárodní krize? Chcete-li to zjistit, zveme vás, abyste zůstali informováni na našem portálu. Ale nejen pro toto téma. Ale na všechno, co souvisí s naším sektorem. To je cihla! A vy, chcete letos udělat dobrý výlet do Thajska?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB