Děsivá lyžařská střediska: nejdražší na světě

Existuje mnoho lidí, kteří milují hory, jsou ti, kteří mají to štěstí, že tam žijí, a ti, kteří by se chtěli pohybovat po celý rok. Jak je popsáno v předchozích průvodcích, trh nemovitostí se neustále mění. Obzvláště v období, jako je toto, kdy vládne nejistota. Existují lidé, kteří říkají, že se nyní vyplatí nemovitost koupit. A existují lidé, kteří věří, že je rozumnější čekat. Kontrastní názory, které lze umlčet pouze jedním prvkem: matematickými daty. Pro všechny, kteří chtějí nahlédnout do nemovitostí nebo kteří vždy snili o přestěhování do hor, bude tento sloupec opravdu užitečný. Řekneme vám, jaké jsou nejvyšší ceny v nejznámějších lyžařských střediscích. Takže, aniž bychom se ztratili v malých rozhovorech, udělejme společně hloubkovou analýzu!

Před odjezdem musíme učinit premisu. Místa, která budeme popisovat, jsou ta nejluxusnější. Dnešní přední segment je proto luxusní. Což znamená, že už mluvíme o vysokých číslech. Zkusme však vypracovat hodnocení.
Mezi místy, kde koupě nemovitosti v horách znamená udělat velmi důležitý krok, vyniká ve Švýcarsku St. Moritz. Na tomto místě dosáhla chata 47 milionů eur. Neméně důležitá je částka potřebná v Rakousku k přemístění ve velkém stylu a bez vzdání se jakéhokoli pohodlí. To je 30 milionů eur na nemovitost v Kitzbühelu. Nejlevnější řešení? Vždy švýcarský Zermatt s „jen“ 20 miliony eur. A pokud si myslíte, že zde může žebříček dojít, mezi Švýcarskem a Rakouskem, mýlíte se. Rozhodli jsme se rozšířit náš adresář, včetně míst mimo Evropu.

Na mezinárodní scéně dominuje Aspen v USA. Snad jedno z nejznámějších lyžařských středisek, jako je St. Moritz! S 22 miliony je stále cenově dostupnější než jeho evropský společník, ale není to pro všechny rozpočty!
Ještě důležitější je, ale pouze z hlediska ceny a nikoli slávy, Vail, Colorado. Město dosahuje 26 900 eur za metr čtvereční. Přemrštěná čísla, která nás ale přimějí pochopit, jak je luxusní segment stále velmi selektivní a nepřístupný pro velkou část populace. Kanada nemohla v tomto žebříčku selhat. Se svými 12 400 miliony vede Whistler Blackcomb k tomu, aby se objevil v panoramatu mezinárodní luxusní cihly.

Zvláštní, ale pravdivé, Italové Cortina a Courmayeur se umisťují v nejlevnější části našeho žebříčku. Respektive 16 tisíc a 12 tisíc eur. Souhrnně se zdá, že ceny ve srovnání s minulými roky mírně poklesly. Určitě díky pandemické mimořádné události, která také v mnoha případech zablokovala lyžařská období. V naději, že se vše může vrátit k úplné normálnosti, vás zveme, abyste se každý den informovali na mezinárodním realitním trhu. Tak jako? Prostě si přečtěte naše mini průvodce a sloupky, které najdete na našich portálech. A vy, chcete se přestěhovat do hor, abyste mohli lyžovat v blízkosti domova, nebo dáváte přednost teplejším oblastem?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB