Nezávislost je žena: dokonce i v oblasti nemovitostí

Dnes se v mnoha zemích slaví Mezinárodní den žen. Den zvláštního zamyšlení, zejména v období, kdy genderové násilí stále zůstává současným prvkem sociální struktury. Abychom vzdali hold našim čtenářům, rozhodli jsme se vytvořit sloupek pro všechny ženy. Nespornými protagonistkami dnešního článku jsou volby žen, pokud jde o jejich vybrané ubytování v nemovitostech. Je známo, že pandemická mimořádná situace významně a často nezvratně změnila naše volby a návyky. Chceme však analyzovat, jaké ženské preference byly a stále jsou, pokud jde o prodejní nebo leasingové smlouvy. Pokud vás toto téma také zajímá, jste na správném místě. Musíme tedy začít!

Říká se, že ženy mají v průběhu let přirozeně sklon k nezávislosti díky četným bojům o pohlaví za získání stejných práv jako muži. Na rozdíl od středověkých koncepcí, podle nichž měla být žena považována za „anděla krbu“, strážce rodiny a domu, dnes tato ideologie naštěstí prošla. Podívejme se, jak ve skutečnosti v posledních letech podepsaly nájemní smlouvy ženy s vyšším procentem než muži. Mnoho z nich si vybralo nezávislé řešení, jiné místo řešení pro celou rodinnou jednotku. Jaké typy však ženy preferují?

Nezávislé ubytování identifikujeme na prvním místě, což je ve srovnání s loňským rokem 23%. Na druhém místě místo toho jsme našli nezávislé semeno se 17 procentními body. Nechybí ani další autonomní řešení, která však představují jasný znak společnosti v postpandemické evoluci. Mluvíme o samostatných vilách, které však mají velké vnitřní a vnější prostory. Domy s jednoduchým balkonem nebo zeleným rohem jsou také velmi žádané. V tomto případě je toto procento o 15% vyšší než v roce 2020. Ve srovnání s předchozími lety nedošlo u chalup a řadových domů k výrazným změnám.

Na mezinárodní scéně se objevuje nová volba. Po celá léta to bylo považováno za typicky mužské. Alternativní forma investice: box. Ve srovnání s klasickým bytem má box mnohem jednodušší správu a zaručuje roční výnos 6%. Platná alternativa pro ty, kteří se rozhodnou aktivně investovat do nemovitostí. Je evidentní, jak se proto i nemovitosti v posledních letech zbarvily do růžova. Důležitá zpráva, kterou chceme podtrhnout a sdělit. Zejména pro stále těžkopádnou přítomnost uzavřené a misogynistické mentality ve společnosti.

V tento den chceme poděkovat našim čtenářům. Přejeme vám, abyste byli vždy tak dynamičtí v tomto i v dalších odvětvích a odkrývali genderové koncepty. Každý den najdete řadu novinek na mezinárodním realitním trhu a o tom, jak se vyvíjí. Pokud byste chtěli vědět více o tomto a dalších tématech, hodíme vám následující hashtag: #stayrealigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB