Recyklovaný dům: super zelená!

Teď už víš. My ve společnosti Realigro vždy hledáme skutečně mimořádné novinky. Aby jste se skutečně plně ponořili do mezinárodního trhu s nemovitostmi. Ve všech jeho podobách. Důvod proč, i dnes s vámi chceme sdílet super novinky. Snad nejtypičtější, protože je příkladem toho, jak se zelené bydlení stává pro mnohé skutečnou životní filozofií. Mladí lidé a dospělí.

Takže pokud i vy chcete vědět více, můžeme zahájit činnost našeho sloupce!
Než se pustíme do detailů, díky nimž je tento recyklovaný dům skutečně super zelený, je nutné udělat krok zpět, abychom pochopili, co to vlastně znamená žít zeleně. V každodenním životě každý z nás provádí nekonečné akce, které mohou mít významné dopady na okolní prostředí.

Ekologický přístup znamená snažit se sledovat dopady plynoucí z našich každodenních činností. Jinými slovy: vyhněte se nadměrné spotřebě, neznečišťujte životní prostředí a omezte používání těchto biologicky nerozložitelných materiálů.
Na základě výše uvedeného není divu, jak dům, který budeme popisovat, může být maximálním dosažením těchto cílů.
Pojďme ale k jádru tohoto sloupce. Chcete-li zjistit, jak tento super recyklovaný dům vypadá! Nejprve mluvíme o „mini domě“, velmi malém, ale mimořádně funkčním domě. Po počátečním rozmachu mini domů, který byl nedávno uveden do provozu, se zdá, že tento fenomén stále roste! Ale to není vše. Kromě toho, že je tento mini dům esteticky příjemný, má také kola. Stručně řečeno, super funkční!

Ale kde to je? Kdo to vymyslel?

Jedná se o starou mobilní chatu v Pensylvánii. Tvůrce projektu, Cody Makarevitzn, chtěl vytvořit první ekonomickou, mobilní a především ekologicky udržitelnou alternativu. Pokusme se pochopit, jaké jsou silné stránky této struktury. Ačkoli se jedná o malý domek, není zde nedostatek veškerého představitelného vybavení. Je vybaven přízemím a mezipatrem a má teleskopické schodiště, které spojuje spodní část s mezipatrem. Tam, kde je, je postel a další střešní okno. Kromě všech udržitelných materiálů, jako je kompostovací toaleta a různé ocelové vlečky, jsou v domě také trámy ze staré stodoly a předměty zachráněné z jiných projektů. Stručně řečeno, dokonalá směs, která zaručuje pohodlí, úplnost, estetiku, ale také hospodárnost!

Za pouhých 14 metrů čtverečních bylo ve skutečnosti možné udělat revoluci ve staré chatě. A především dát nový život materiálům, které nyní vypadaly, že ztratily svoji funkci.
Ale to, co dělá tento dům opravdu výjimečným, je zelená filozofie, kterou jeho tvůrce přijal. Závan svěžesti, který, jak se zdá, zahrnuje i mladé lidi, kteří hledají nový domov a vyžadují méně pohodlí a trvalejší udržitelnost.

Kdo ví, jestli budou i další novinky podobné této. My ve společnosti Realigro se nemůžeme dočkat, až se o ně s vámi podělíme! Vždy tady, ve svém oblíbeném sloupci!
A vy, dostali byste někdy super udržitelný malý dům?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB