Nejslavnější rezidenční: Manila nahoře

Období pandemie, které zažíváme, přineslo zásadní změny týkající se nemovitostí. Už jsme viděli, jak v mnoha zemích došlo k cenovému výkyvu. V některých případech bylo nutné je vychovat, v jiných naopak snížit. V extrémech bylo povinné eliminovat oznámení na trhu, aby se předešlo nadměrné devalvaci. Na základě této poněkud matoucí situace se objevily některé reality, které stojí za zmínku.

V dnešním sloupci se pokusíme analyzovat, která města vynikla značným nárůstem cen nemovitostí. Rychlé, jednoduché a intuitivní čtení. Nezbytné pro ty, kteří se chtějí přiblížit na mezinárodní trh nemovitostí. Vážení čtenáři, pokud jste připraveni, můžeme dnes zahájit činnost v naší rubrice! Začněme!
Je nutné vycházet z předpokladu. Přestože jsme v našem úvodu uvedli, že byly provedeny různé ekonomické manévry, aby se nemovitost dostala z krize, ve většině případů bylo upřednostňováno spíše zvyšovat ceny než je snižovat.

Mluví se o tempu růstu, které kolísá mezi 4 a 5% ročně. Fakt je tedy následující: Covid ukázal, jak odolná města mohou být.
Je zřejmé, že zvýšení cen bylo předpokladem pro snížení úrokových sazeb ve velkých městech, podporu nových fiskálních stimulů a provádění vládních politik zaměřených na oživení národní ekonomiky. Pojďme se ale společně podívat, která města byla protagonisty.
Za prvé, Manila. Filipínské město zažilo otřesný růst cen. Ve skutečnosti mluvíme o 35% více než v posledním průzkumu. Významný rozdíl, který by mohl odradit nové kupce od ponoření se do místních krás. Nebo možná ne. Víte, jak úžasná jsou tato místa, je těžké nepoddat se pokušení!
V našem žebříčku následují turecká města Izmir, Ankara a Istanbul. S tempem růstu cen 28, 27, respektive 26 procent obcházejí velmi chladný Petrohrad, který zaznamenal „pouze“ + 19%. Je zřejmé, že nárůst zjištěný v různých metropolích nabývá více či méně hodnoty v závislosti na již existujících životních nákladech v samotném národě. Proto musí být každý výsledek vážen podle těchto údajů. Chceš vědět víc, že? Pokud jste zvědaví, odhalíme město, které zaznamenalo pokles cen.

Při analýze údajů, jako jsou tyto, je třeba prokázat skutečnost, že je nutné provést skutečnou rovnováhu mezi faktory. Překvapí vás, že Dubaj zaznamenal -8 procentních bodů. Taková bohatá realita se ve skutečnosti rozhodla snížit tržní ceny. Důvod tohoto rozhodnutí? Podle odborníků kvůli úzkému okruhu investorů, který se v poslední době stále více zmenšuje. Další údaje, které stojí za zmínku, jsou údaje o španělském Madridu, který se nezměnil, pokud jde o ceny, jako je Rio de Janeiro.
Pokud vás tento sloupec zaujal, doporučujeme vám objevit nové, které jsme pro vás vytvořili. Podívejte se ale také na ty předchozí!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB