Nemovitosti a Hra o trůny: Dům Clarke na prodej

Není třeba se ptát, kdo zná „Hry o trůny“. Slavná série, která zaujala miliony a miliony diváků, dosáhla děsivého úspěchu. Také díky silné empatii generované jejími protagonisty, kteří na různých sociálních sítích přicházejí do přímého kontaktu se svými fanoušky. Není pochyb o tom, že je dobře známo, jak byla Emilia Clarke jednou z nejoceňovanějších protagonistek. To je důvod, proč zprávy o jeho vile na prodej vyvolaly velkou zvědavost. Zpráva, kterou jsme si nemohli nechat ujít. Proto jsme se v Realigro rozhodli s vámi o tom mluvit, abychom zjistili, co leží ve zdech domu Clarke!

Předpokládáme, že to samozřejmě není obyčejné obydlí. Mluvíme o mimořádně luxusní vile, která se nachází v Kalifornii. Celá stavba je obklopena vysokými živými ploty a pěstěnými stromy, díky nimž je tento domov dokonalým kompromisem mezi luxusem, přírodou a relaxací. K dispozici je také venkovní bazén ve skutečně privilegovaném postavení. Architekt, který vytvořil tento realitní klenot, byl více než prozíravý. Nastavením bazénu do této konkrétní polohy mu umožňuje být ve stínu díky stromům a živým plotům, ale také vyhříván slunečními paprsky.

Ale to samozřejmě není vše. Zbytek konstrukce se vyznačuje přítomností velkých oken, která umožňují nepřetržitou komunikaci jak s okolním prostředím, tak s ostatními místnostmi domu. Nic není ponecháno náhodě. Odkaz na přírodu je také přítomen při výběru materiálů. Jako dřevo použité na stavbu vnitřních schodů, které spojují přízemí s prvním patrem. Ale nejen. Dokonce i police a knihovny (zcela ve dřevě) jsou plné popínavých rostlin v dokonalém zenovém stylu. V každém rohu domu můžete dýchat atmosféru klidu a vyrovnanosti. Trochu jako stejné emoce, které vzbuzují postavu, kterou hraje Clarke, Daenerys Targaryen.

Existuje však prostor, který je více zenový než všechny. Nějaký obývací pokoj, který se vyznačuje rostlinami, které elegantně sestupují ze stropu a které gravitují kolem měkkých světel. To vše se perfektně hodí k dřevěným pohovkám a bílým poufům s `` cloudovým efektem``. Stručně řečeno, pouze Daenerysiny milované draky by tu chyběly! Jaká je však tržní hodnota tohoto nádherného koutu ráje? Celá struktura již byla skutečně vydražena za hodnotu 4,4 milionu dolarů.

Důležitá postava, ale to by si mnozí přáli, aby se stali majiteli této majestátní vily. Pokud jste ale tuto příležitost zmeškali, nezoufejte! Na našem portálu najdete každý den spoustu novinek na realitním trhu. Včetně těch nejkrásnějších domů, jaké kdy mohly být pro vás. Pokud se vám tento mini sloupek líbil, musíte zůstat naladěni a dozvědět se více. Čekáme na vás každý den a kdo ví ... možná se vám dokonce podaří narazit na smlouvu, která je pro vás to pravé!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB