Chytrá práce, která mění nemovitosti

Tématem „inteligentní práce“ jsme se zabývali již několikrát a spojili jsme ho s vývojem, kterým nemovitost prochází. A několikrát jsme hovořili o nových cílech, které se postupně formují na mezinárodní realitní scéně. Ale dnes jsme se rozhodli k problému přistupovat z nové perspektivy. Mnozí si kladou otázku: jaké jsou nové trendy v oblasti nemovitostí a inteligentní práce? Pokud jste také zvědaví vědět více, jste na správném místě. My ve společnosti Realigro jsme vytvořili mini sloupec, abychom mohli předpovědět a analyzovat tento jev. Pokud jste tedy připraveni, můžeme ji zahájit!

Není divu, že pojem „inteligentní práce“, který je v mnoha zemích před pandemickou mimořádnou situací tak neznámý, je nyní běžný. Jak ale může dočasné uspořádání, které přesouvá pracoviště z pracoviště na domov, narušit nemovitost? Může a jak! Začněme okamžitě analýzou toho, co se děje a kde byla zaznamenána hlavní „metamorfóza“ na trhu cihel. Především to, co vzbudilo velký zájem odborníků v oboru, se týká stěhování prvního domu. Přesně ve většině případů se většina z nich rozhodla trvale přestěhovat do zázemí velkých měst, pokud jsou blízko nedotčených míst nebo s jistotou výběru větších prostor s balkony nebo venkovními zahradami. Tento jednoduchý obrat byl zásadní.

Jak je třeba poznamenat, hledání ideálního místa pro život a práci se shoduje. Zázemí velkých metropolí představuje v zásadě tlukoucí srdce ekonomiky. Vzhledem k tomu, že mnoho společností ponechalo výběr práce v rukou pracovníka, pokud jde o práci osobně nebo na dálku, rozhodli se kupující zvolit smíšené řešení. Kromě toho byla potřeba mít možnost mít ve svém domově místo „zenu“. Kontakt s přírodou. Jedinečný a nedotknutelný prostor, kde si můžete odpočinout a odpojit se po dni práce na stejném místě.
Pokud se ale většina rozhodla pro tyto první volby, měla by být zmíněna i druhá v žebříčku, a to v procentech. Vybrali si ještě extrémnější alternativu, která privileguje místo pro pracovní pohodlí.

Mluvíme o těch, kteří se rozhodli přeměnit inteligentní práci na bezprecedentní změnu života, pohybující se do míst srdce. Hory, moře, jezero, jsou novými scénáři inteligentní práce, ale i nemovitostí. Nadčasová dovolená, která v mnoha zemích vedla k potřebě posílit historicky zajímavá místa nebo turistické cíle, na které se kvůli probíhající pandemii zcela zapomnělo. Proto nejsou překvapující iniciativy „jedno euro domy“ a mnoho finančních prostředků přidělených různými vládami na to, aby mohly tyto skutečnosti znovu rozvinout. Dokonce i společnosti upřednostňovaly, pokud je to možné, opustit kanceláře a sledovat své zaměstnance opravdu chytře. Může to být začátek nové éry?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB