Revoluční Španělsko: domov a práce jsou nabízeny!

Španělsko je nepochybně jedním z nejvíce fascinujících národů na evropském kontinentu. Díky jedinečné tradici svého druhu nás tato země nepřestává překvapovat. Dnešní novinky se ve skutečnosti zaměří na velmi zvláštní oznámení, které přilákalo do obce Griegos mnoho rodin a dětí. Pokud vás tedy zajímá více a možná se chcete přestěhovat do Španělska v horském prostředí s rodinou, jste na správném místě! Najít domov pro práci v této zemi určitě nebude problém díky oznámení tohoto města! Pokud jste tedy připraveni, můžeme začít s dnešním sloupcem!

Pro ty, kteří hledají klasickou horskou vesnici a chtějí se dostat pryč z města, není vždy snadné najít řešení. Nejvzdálenější místa a daleko od městské tramvaje jsou často také nejchudšími místy. S menším počtem pracovních příležitostí. Tak tomu není ve městě Griegos v lokalitě Teruel. Toto malé městečko, které má pouze 132 obyvatel, vydalo zákaz, který má zabránit jeho neobydlení.

Z čeho se ale tato iniciativa skládá? Oznámení je jasné. Obec nabízí práci a tříměsíční nájem zdarma. Poté bude činit nájemné 225 EUR měsíčně. Pokud však v domácnosti jsou děti školního věku, toto číslo klesá. Přesně o 50 EUR méně za každé přítomné dítě. Co je tedy cílem této obce? Chcete-li mít ve vesnické škole více studentů, vyhnout se jejímu uzavírání a samozřejmě znovu osídlit oblast.

Jaké jsou nabídky pracovních míst v této oblasti? Budete překvapeni, že existují tři pracovní možnosti. První je součástí restauračního podnikání. Druhý místo toho ve vedení hotelové restaurace, která se nachází na hlavním náměstí.
Třetí… zahrnuje inteligentní pracovní místa! Možné díky vláknu a mnoha coworkingovým prostorům.

Ale to není vše! Ve skutečnosti se předpokládá určitý druh výběru, aby mohl být přijat později.
Ze sociálních profilů města Griegos jsou všechny zúčastněné strany vyzvány, aby zaslaly video s celou rodinou na číslo Whatsapp 618 540 361. Video musí ilustrovat rodinnou situaci. Aby bylo možné výzvu dodržet, je dále nutné zaslat profesní životopis těch, kteří zjevně chtějí pracovat v jedné z těchto tří oblastí. Skutečná novinka, která, jak doufáme, bude první z dlouhé řady výzev, které propagují venkovské reality stejně jako u Griegose.

Kolik lidí se ale k tomuto hovoru přihlásilo? Podle magistrátu bylo mnoho lidí, kteří se rozhodli žádost poslat. Jasná známka obratu, o kterém mluvíme už asi rok! Ten se týkal potřeby žít v rozhodně přirozenějších prostředích.
Takže pošlete také svou žádost, abyste se mohli přestěhovat do Španělska? Pokud tak učiníte, přejeme vám hodně štěstí! Pro všechny, kteří chtějí zůstat informováni o mezinárodních nemovitostech, doporučujeme, abyste zůstali naladěni na náš blog Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB