Rekordní USA: bezprecedentní nemovitost

Po opravdu těžkém roce, který zasáhl i ty nejsilnější ekonomiky, jsme viděli, jak se nemovitosti mění na základě nových potřeb trhu. Po domech na zelenějších předměstích je větší poptávka než po domech ve velkých metropolích. Zdůrazňuje tak nový trend, který má zůstat i v příštích letech.

Týká se vytváření prostředí v neustálém kontaktu s okolní přírodou. Přestože změny byly proto značné, objevily se určité skutečnosti, které překonaly všechna očekávání. V dnešním sloupku si ale povíme o skutečně rekordní nemovitosti. Ten americký. Ačkoli ve skutečnosti různé problémy související s pandemickou nouzí nechyběly, zdá se, že se americký realitní trh rychle zotavil a dokonce překonal nejlepší statistiky zaznamenané v předchozích letech. Pokud tedy chcete vědět více a nemůžete se dočkat, až zjistíte, proč americká realitka dosáhla úžasných výsledků, jste na správném místě! S námi řekněte Realigro, chystáte se na výlet do Spojených států!

Předpokládáme, že americký trh s bydlením je v současné době v turbulencích. Ve skutečnosti mluví červnová data sama za sebe. Nárůst objemů ve srovnání s předchozím měsícem znamenal historický rekord na 53 zkoumaných metropolitních trzích. Mluvíme o 14,2%. Povzbudivé procento, pokud vezmeme v úvahu období i skutečný exponenciální růst, který se zaznamenává z měsíce na měsíc. Předchozího rekordu dosáhla také mediánová prodejní cena, která ji překročila o 4,9%. V současné době činí 336 000 USD ve srovnání s 320 000 USD zaznamenanými v dubnu a potvrzenými v květnu.

Rovněž se zvýšil počet prodaných domů (opět ve srovnání s předchozími měsíci). Nabídka však ve své komplexnosti naopak zůstala pod úrovněmi června 2020, přičemž zaznamenala o 37,5% méně. Je tedy možné vidět, jak všechna tato data potvrzují pozitivní trend, který charakterizuje americký realitní trh. Pojďme se ale ještě podrobněji pokusit pochopit rychlost prodeje nemovitosti v Americe. V roce 2021 se průměrný počet dní strávených na trhu nemovitosti dosáhl 24. Snížení průměr května a června 2020, o čtyři dny. To také dává nám pochopit, jak moc je třeba nakupovat nemovitosti, a to navzdory zvýšení cen, být silný v potenciální investoři.

Po extrémně odrazujícím období z různých úhlů pohledu je to jasný signál, jak se sektor, sektor nemovitostí, může dokonce stát hnací silou v národním hospodářství. Není známo, jak dlouho bude tento trend v průběhu času pokračovat a jak moc především bude moci tento pozitivní trend sledovat. Doufáme, že to může být první známka mimořádně prosperujícího období nejen pro Spojené státy, ale pro všechny ostatní národy a investory, kteří s nimi komunikují. Pokud se chcete dozvědět více o tomto a mnoha dalších tématech souvisejících s mezinárodními nemovitostmi, musíte i nadále zůstat naladěni na naši rubriku. Každý den vám dáme všechny nejnovější zprávy související s tímto a mnoha dalšími sektory, které gravitují kolem nemovitostí.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB