Největší kondominium v Evropě

S nemovitostmi jde ruku v ruce technologie. Je dobře známo, že tyto dva sektory jsou nyní stále více spojeny s dvojitým spiknutím. V období, kdy inovací nikdy není příliš mnoho, se ve srovnání s ostatními objevují nové novinky. Ještě další potvrzení toho, jak se realitní sektor neustále vyvíjí. Plnit nové výzvy a potřeby potenciálních investorů. Důvod, proč jsme se dnes rozhodli hovořit o bezprecedentní novince. Přímo z Německa se chystá dorazit největší kondominium v Evropě, ale ... 3D vytištěno!
Pokud vás tedy toto téma zaujalo a chcete vědět víc, musíte si přečíst další řádky! takže pokud jste připraveni, můžeme začít!

Začněme s analýzou struktury budoucího kondominia v tříbodovém tisku. Jedná se o budovu skládající se z 5 bytů uspořádaných do tří pater na ploše 380 metrů čtverečních. Zcela vyrobeno pomocí 3D tiskárny.
skutečně ambiciózní projekt, který bude postaven v bavorském Wallenhausenu.

Společnost, která se tímto projektem zabývá, provedla další studie a dokončila různé podobné projekty. Stejně jako první 3D tištěný obytný dům, také v Německu, přesně v Beckumu.
Cílem je zahájit provoz nového typu výstavby, který je rozhodně rychlejší, ale zároveň ekologičtější než tradiční. Společnost, mluvčí tohoto projektu, chce ukázat, že 3D technologii lze použít také k tisku velkých bytových jednotek. Nová složka pro stavebnictví, ale také pro sektor nemovitostí, která má mít prvořadý význam.

Tiskárnou použitou k realizaci tohoto projektu je Gantry BOD2. Skutečný technologický klenot, jako taková tiskárna, je vybaven tiskovou hlavou, která se může po jednorázové kalibraci volně pohybovat po dlouhých místech. Tímto způsobem hodně ušetříte jak z hlediska času, tak především z hlediska nákladů. Je zřejmé, že dalším důležitým prvkem, který šetří čas a peníze, je schopnost samotné tiskárny brát v úvahu jak připojení vody, elektřiny, tak další základní prvky při stavbě nemovitosti během procesu výstavby.

Společnost doufá, že se jedná o jeden z nespočetných projektů, které lze pomocí tohoto nástroje realizovat. V období, jako je to, které zažíváme, je tato zpráva nepochybně dobrým znamením. Jasný příklad toho, jak i v tak kritických obdobích lze obnovit sebe sama a především najít udržitelnější a avantgardní alternativy.

Německé zkušenosti nejsou jediné v odvětví 3D stavebnictví. Ve skutečnosti bylo v této oblasti provedeno několik studií a projektů dokončených různými stavebními společnostmi. Jediným společným jmenovatelem byl právě použitý nástroj, který je očividně stále více rozhodující jak v oblasti nemovitostí, tak ve stavebnictví. Může to být začátek nové éry? Abychom mohli odpovědět na tuto otázku, musíme zůstat v obraze

.Jak to udělat? Prostřednictvím našich novinek!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB