Alternativní terasa: móda 2021!

Mít terasu je snem mnoha lidí, pro ty, kteří si tuto výsadu už užívají, by chtěli vytvořit něco alternativního. Různé. Krásné období bylo slavnostně otevřeno před časem. Proto se dnešní sloupec zaměří na tento letní prvek. Dáme vám správnou radu, aby vaše terasa byla skutečně alternativní. A především v souladu s trendy diktovanými pro léto 2021! Abychom se dostali z anonymity a banality. Je zřejmé, že jako vždy, poukážeme na ekonomické, ale účinné alternativy! Takže pokud jste připraveni, můžeme začít!

V letošním roce byla uvedena do života nejjasnější barevnou kombinací. To je ten, který vznikl z kombinace Ultimate Gray - Pantone 17-5104 a Illuminating - Pantone 13-0647. Důvod proč, můžeme říci, že toto je rok fantazií. Geometrie a rozloučení s monochromatikou. Ale které vzory a barvy zvolit pro kombinaci módy, kreativity a osobního vkusu? Aby byla terasa skutečně alternativní, odborníci doporučují hrát s barvami moře a země. V závislosti na oblasti, kde se váš domov nachází, nebo jednoduše v závislosti na atmosféře, kterou chcete znovu vytvořit.

Užitečným a rafinovaným příkladem je využití, kromě látek těchto barev, také světlých přírodních prvků. Například bílé dřevo, šedé oblázky a průhledné skleněné ozdoby. Tímto způsobem je zaručena rovnováha a svěžest!

Ale to není vše. Pro vytvoření alternativní terasy je vizuální móda doprovázena zvukem. Volba klasických lapačů snů, které generují příjemné zvuky s větrem, by mohla být přidanou hodnotou pro vaši terasu.

Pokud jste milovníky orientální tradice, můžete si na svoji terasu umístit i malý, ekonomický, ale opravdu relaxační nástroj. Tibetský zvon je nejlepší pro vytvoření zenové atmosféry. A je toho víc! Nemusíte vědět, jak to hrát! Stačí se ho dotknout, abyste mohli ocenit jeho jemný a uvolňující zvuk!

Móda pro alternativní terasu do roku 2021 tím ale nekončí! Kromě klasických rostlin na terase je důležité myslet i na cílenější dekorace. Abyste pochopili, které jsou nejvhodnější, musíte si položit otázku: jak chci využívat terasu? Pokud chcete tento prostor využít na oběd nebo večeři s přáteli, budete se samozřejmě muset zaměřit na dekorace stolu, které mohou zůstat i po skončení pohodové chvíle. Například vázy ve stylu shabby chic nebo lucerny (nadčasové!).
Nebo pro milovníky keramiky můžete zvolit některé nádherné nástěnné desky!

Stručně řečeno, móda se nikdy nezastaví a letos se jí nikdy nelíbí, přinejlepším pocit znovuzrození a světla, jaký kdokoli chce! A možná by nejlepším řešením mohlo být restartování přestavbou terasy. Abychom mohli toto léto naplno zažít! Pokud byste chtěli vědět další novinky, zůstaňte s námi! Vždy tady, vždy na Realigro! Zprávy o nemovitostech a všech odvětvích s nimi souvisejících, stačí jedno kliknutí!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB