London in the crosshairs of Covid: znepokojivé předpovědi

Není pochyb o tom, že je možné nařídit národ na světě, který nebyl tvrdě zasažen pandemickou mimořádnou situací. Bez ohledu na referenční odvětví byla ekonomická struktura kterékoli země přísně testována. Jak jsme zjistili v předchozích průvodcích, vládních pokynů na podporu populace nebylo málo. Některé státy upřednostňovaly zvýšení úrokových sazeb. Jiní snižováním naděje doufají v rychlejší ekonomickou recirkulaci.

Mnoho majitelů se rozhodlo stáhnout svůj majetek z trhu, aby nedošlo k nadměrné devalvaci. Ale pokud jsme se dosud zabývali analýzou toho, co se stalo, v dnešním sloupci změníme perspektivu. Dáme odpovědi na hlavní otázky kladené odborníky z oboru. Zejména situace v Londýně bude předmětem naší studie, která, jak jsme již viděli, je velmi kritická. Pokud vás tedy zajímá nebo zajímá nemovitost tohoto fascinujícího města z dávných dob, můžeme začít!
Můžeme zahájit provoz našeho studia konstatováním, že v Londýně existuje velmi silný pesimismus, pokud jde o třetí vlnu. Nejen na úrovni zdraví, ale také s ohledem na ekonomiku a nemovitosti. Přestože Covid dosáhl skutečně děsivých čísel, opatření přijatá v tomto městě se nezdají být taková, aby zaručovala omezení křivky nákazy. Kromě toho nechybí případy necitlivosti na tuto otázku, vzhledem k tomu, že se zdá, že mnozí si z těchto omezení vůbec nechtějí dělat starosti. Zpravodajské programy se každý den zblázňují zprávami týkajícími se běžného života, přestože by preventivní opatření měla vést ke snížení společenskosti a shromažďování. Proto se v tomto městě očekává náhlé přiblížení tzv. Třetí vlny.

Nemovitosti jsou tvrdě zasaženy, zejména pokud jde o malé nájemní byty. Absence zelených ploch a snížení daní z nemovitostí zvýšilo atraktivitu uzavírání kupních smluv ve srovnání s nájmy. Také si pamatujeme, že v Londýně téměř úplně chybí „kultura“ nabývání nemovitosti. Také díky multietnickému charakteru, který město charakterizuje.

Očekává se proto silné zpřísnění omezení, která jsou již špatně dodržována, a snížení zájmu o nákup nemovitostí v centru města. Je to způsobeno zeleným efektem vyvolaným v obdobích výluky, kdy ve srovnání s velkými nákupními ulicemi a obecně s oblastmi typickými pro noční život vynikl zájem o přirozenější oblasti obklopené zelení. Hypotéza je skutečná rasa o dohodu, která se již v tomto období ujímá. A postupný pokles křivky nájemného. V tomto případě není třeba klást otázku „jak se bude situace vyvíjet“, ale jak dlouho bude trvat boom prodeje na úkor leasingu. Máte-li zájem dozvědět se více, musíte neustále sledovat náš portál. Každý den najdete mnoho nových článků věnovaných světovým nemovitostem. Se zvláštním důrazem na dynamiku spojenou s havárií Covid!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB