Stát se pánem nebo dámou? S 60 eurami můžete!

Kdo si nepřál být anglickým lordem nebo lady a žít na nádherném zámku? Zejména v období, ve kterém je romantismus, ať už na domácí úrovni nebo jako historická éra, opět v módě. Romantismus také znovu získává nadmořskou výšku v mnoha televizních seriálech, jako je Bridgerton. Ale kdybychom vám řekli, že se můžete vrátit v čase, věřili byste tomu? V dnešním mini průvodci vám chceme dát příležitost stát se skotským pánem nebo dámou. Co je potřeba? Je potřeba „jen“ 60 eur! Pokud se vám to zdá zajímavé, zůstaňte s námi. Protože se chystáme odhalit, jak můžete tyto role naplnit velmi minimální investicí! Začněme!
Iniciativa, jak jsme předpokládali, má skotské srdce. Společnost Highland Titles ve skutečnosti navrhla ušlechtilý cíl (jen proto, aby zůstal na tématu Lords). Zlepšit ochranu a zachování nádherné krajiny této země.

A víte, Skotsko má skutečně záviděníhodné krajinné dědictví. Peníze získané touto velmi zajímavou iniciativou budou věnovány subjektům působícím v této oblasti, ale také organizacím a sdružením působícím v sociálním sektoru. Velkou výzvou, která přitahuje velký zájem místního obyvatelstva. Ale také cizí! Ale podívejme se, jak můžeme realizovat tuto konkrétní touhu, ale zároveň běžnou mezi mnoha. Ceny pozemků začínají na 60 eurách za minimálně jeden čtvereční stopu půdy. Jednotka měření, která odpovídá 0,09 metrů čtverečních. Naproti tomu deset metrů čtverečních stálo 90 eur.

100 metrů čtverečních, 180 eur. Organizace této iniciativy rovněž uvádí, že po zakoupení pozemku bude vlastníkům vydáno osvědčení „Laird“, lorda nebo lady z Glencoe. Ale nejen. V příloze tohoto dokumentu bude přiřazena složka obsahující dokument s personalizovanou právní hodnotou vytvořený na pergamenu. Kromě mapy lesa Glencoe s průvodcem, jak mít přístup a navštívit jejich nový majetek.

V návaznosti na tuto zajímavou iniciativu nechyběly události, které ji propagovaly naplno. Ale který kromě přímého zapojení nových vlastníků půdy stimuloval a senzibilizoval k ochraně životního prostředí. Zvláštní, ale pravdivé, po četných požadavcích stát se skotským pánem nebo dámou se také zvýšil zájem (a počet) prohlídek s průvodcem na tato nádherná zelená místa. Pěkný nález, který, doufejme, lze vzít jako příklad pro další místa kultury a neocenitelnou hodnotu krajiny.

Skotský vzorec nebyl úplně první vzorec použitý tímto způsobem, aby dokázal oživit lásku k zelené. Podobné aktivity byly provedeny také v Portugalsku, aby se zvýšila citlivost obyvatelstva na životní prostředí a jeho ochranu. Doufáme, že tento typ zpráv může v mnoha zvýšit a probudit lásku k přírodě. Může to být nová forma kulturní a krajinné renesance?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB