Madrid vedle mladých investorů

Madrid je nepochybně jednou z nejmladších a nejmladších realit ve Španělsku. Úžasné ze všech hledisek, nicméně to bylo vážně ovlivněno pandemickou mimořádnou situací. A to natolik, že po dlouhou dobu a bohužel i nedávno se vždy objevovala na prvním místě kvůli hroutícímu se zdravotnímu systému. I když je to v mezinárodních dějinách smutná stránka, nouzová situace přesto vyvolala významné iniciativy. V několika sektorech. Například v mnoha zemích se takzvaná „inteligentní práce“ změnila z momentální novinky na skutečný zvyk. Podobný proces se týká i distančního vzdělávání. Ale v dnešním sloupci budeme analyzovat ještě další akci, tentokrát od vlády, zaměřenou na pomoc investorům. Zejména mladí investoři, kteří se rozhodnou vstoupit na madridský realitní trh. Pokud vás tedy toto téma také zajímá, nebo pokud jste prostě zvědaví vědět více, můžeme začít hned!

Předpokládáme, že Madrid a Španělsko obecně představují nejžádanější cíl pro mnoho studentů Erazmu, kteří se rozhodnou strávit určitou dobu studiem v zahraničí. Zejména Madrid, který je elegantní, ale také ekonomickou realitou, každý rok vítá tisíce potenciálních studentů. To je důvod, proč se mnozí během jasných známek pandemické mimořádné situace rozhodli vrátit do své vlasti. Ještě další se rozhodli zůstat v tomto městě v naději, že budou schopni nést neočekávané výdaje spojené s pandemií. Poté, co Madrid zažil počáteční fázi zmatku, se počátkem roku 2021 rozhodl změnit hudbu. Obrátit se a chránit ve všech ohledech své děti, Španěly a cizince. Městská společnost v Madridu ve skutečnosti zahájila nový plán založený na podpoře mladých lidí při placení nájemného. Podrobně je zaměřen na věkovou skupinu mezi 18 a 35 lety, která má roční příjem nižší nebo rovný 37 300 eur.

Cílem je usnadnit této části populace zabránit tomu, aby se ztratila v tak kritickém období, jako je to, kterým procházíme. Na peněžní úrovni bude výše uvedená společnost platit kauci za pronájem všech dětí, které se po opuštění rodinné střechy připravují na vytvoření nového samostatného jádra. Je zřejmé, že existuje limit: záloha nesmí překročit 1100 eur. Kolik tedy bude nájemce stát, aby si nový domov udržel? Stejná počáteční bezúročná cena, která má být vrácena do následujícího roku. Pozoruhodné úsilí Empresa Municipal de la Vivienda y Suelo de Madrid, které, jak se zdá, opravdu funguje!

Příjemců je v současné době více než 700 000. Což znamená, že tato cenná pomoc umožní mnoha dětem neopustit svůj sen. Být nezávislý na své rodině. Doufáme, že to bude první z bezpočtu iniciativ pro boj s pandemickou mimořádnou situací na jiných frontách. Je zřejmé, že v Realigro jsme považovali za vhodné to zmínit, jen abychom dali záblesk naděje všem našim čtenářům, kteří se v tomto období cítili trochu zmatení. Hodně štěstí, Madrid!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB