Panelák na Amazonu se prodával jako horké koláče!

Často jsme zdůrazňovali, jak jsou prefabrikované konstrukce extrémně univerzální a také levnější než tradiční. V období, ve kterém se snažíme pronásledovat módu za mírné ceny, aniž bychom zanedbávali osobní vkus, není divu, jak se nemovitost vyvíjí vysokou rychlostí. Do té míry, že jsme součástí mezinárodního kanálu, který zastupují největší online komerční giganti: Amazon. Dnešní sloupek, jak je patrné z názvu, bude podrobně analyzovat fenomén, který je podle odborníků předurčen nezůstávat ojedinělým případem, ale stát se budoucností nemovitostí. Pokud jste tedy zvědaví a chcete vědět víc, můžeme začít dnešním sloupcem!

Dotyčná prefabrikovaná budova se na Amazonu vyprodala za velmi krátkou dobu za velmi nízkou cenu: pouze 8 000 EUR. Výrobní společnost, která je výsledkem rozhodně nadšená, uklidnila potenciální kupce a uvedla, že ačkoliv vyčerpaly dostupné zásoby prodané struktury, pracuje na uvedení nových modelů na digitální trh.

Ale podívejme se, z čeho se skládá panelový dům, který dosáhl tak velkého úspěchu.
Předpokládáme, že se jedná o plochu 17 metrů čtverečních a že ji lze sestavit za pouhé dva dny. Je rozdělena do různých prostředí a prostorů, včetně:

- dvě ložnice
- Kuchyně
- Koupel

Síla této struktury je dána možností zvolit, jak kombinovat prostory a především kam je umístit. Můžeme jej definovat jako extrémně univerzální, s ohledem na výše uvedené vlastnosti, ale také pro možnost jeho vložení do jakéhokoli přírodního prostoru, který máte k dispozici. V kritickém období, jako je období, v němž jde o celou světovou populaci, má zásadní význam potřeba mít velké prostory a udržovat kontakt s přírodou. Důvod proč se tato struktura těmto potřebám velmi dobře hodí. Ve skutečnosti se mnozí rozhodli pro tuto prefabrikovanou budovu, aby měla zelenější a zelenější alternativu. Dále by se nemělo zapomínat, že tento dům má severský styl, který je kromě velmi trendy velmi přizpůsobitelný. Panelák je ve skutečnosti dodáván zákazníkovi v přírodní barvě (celá konstrukce byla vyrobena z masivního dřeva). to umožňuje kupujícímu změnit barvu podle svých představ. Skutečná revoluce ve světě nemovitostí, pokud si uvědomíte, že podobná prefabrikace je k dispozici na Amazonu.

Pokud si také kladete otázku, zda je tento typ montovaného domu vhodný pro váš prostor, je zde malé memorandum. Prefabrikované domy se obvykle montují na trávu nebo na zem, přesto se pro větší stabilitu doporučuje betonový potěr. Jakmile bude k dispozici poměrně vyrovnaný terén, nebude nutné provádět další úpravy. Je však vhodné zvýšit stěny a podlahy o několik centimetrů, aby se zabránilo přímému kontaktu jak se zemí, tak s její vlhkostí.

A vy, chtěli byste si někdy koupit montovaný dům na Amazonu?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB