Škola postavená za 13 měsíců: čínská rychlost

Čína je již známá tím, že je jedním z národů, které se těší velkému technologickému pokroku. Není divu, že v posledním roce bylo zotavení výjimečné i poté, co bylo kolébkou pandemické nouze. Z hlediska nových budov, ale také technologických úvodů, které umožnily návrat k normálu. Jak jsme viděli v jiných sloupcích, které jsme napsali, panelové budovy již nejsou módou, ale skutečným zvykem. Ve skutečnosti existuje mnoho realit, a to jak rezidenčních, tak i kancelářských na trhu, které přecházejí na montované modulární budovy. Dnes se náš sloupec zaměří zejména na budovu postavenou v metropoli Šen -čenu, dokončenou za pouhých 13 měsíců. Zajímá vás vědět více? Takže pokud jste připraveni, můžeme začít!

Předpokládáme, že předmětná budova je školním střediskem. Důvod, pro který je nezbytné, aby při koncepci projektu a jeho konstrukci byly respektovány určité parametry. Design této školy je opravdu působivý, což je známkou toho, že rychlost stavby struktury v žádném případě neovlivnila konečnou estetiku. Ve skutečnosti se architekti snažili nejen maximalizovat potenciál montované architektury, ale také vytvořit centrum, které by mohlo mít velký sociální dopad.

Ve skutečnosti je škola multifunkční a je také včasnou reakcí na silnou demografickou expanzi v okrese Pingshan. Mnoho studentů nemohlo být snadno zařazeno do žádného povinného vzdělávacího programu, kvůli absenci veřejných úřadů. Díky této studii bylo tedy možné na velmi malé ploše vybudovat ve skutečně překvapivých dobách strukturu schopnou odstranit silný deficit veřejných služeb.

Barvy, které budovu charakterizují, jsou opravdu zvláštní. Kromě toho, že mají světlou fasádu, sem tam vyskočí modré a žluté tóny. Ale to není vše! I když byla tato škola navržena, byla zvláštní pozornost věnována inteligentním řešením ekodesignu, aby bylo dosaženo požadovaných výsledků s menším dopadem. Použití prefabrikátů vedlo k drastickému snížení stavebního odpadu na místě. Náklady na dopravu byly také udržovány na minimu a celý tým mohl pracovat v místní továrně.
Můžeme tedy definovat celou strukturu jako znak ekonomické, sociální a environmentální udržitelnosti. Architektonické studio, které tento sugestivní projekt vytvořilo, se zde ale nechce zastavit. Ve skutečnosti byly na papíře vytvořeny nové projekty, které mohou i nadále představovat nový trend. To týkající se snížení dopadů na životní prostředí silně souvisí s projekty sociální povahy.

Pokud se vám tato novinka líbila a máte zájem dozvědět se více o tomto a mnoha dalších tématech, stačí, abyste každý den vstoupili na náš portál. Ve skutečnosti najdete spoustu novinek o tomto a mnoha dalších odvětvích, která tíhnou po celém světě nemovitostí!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB