Experimenty s nemovitostmi: zprávy z Číny

Považoval Velkou moc posledních dekád, s populací, která se rovná 18,54% celkového světa, Čína stále udivuje.

Ekonomika prochází obdobím mimořádných změn: tradiční odvětví "staré ekonomiky" jsou kombinována s novými (od on-line finančních služeb k elektronickému obchodu) současně s podporou zelených, kterou orgány na ochranu životního prostředí propagují.

Prognózy o sestupu ekonomikmi v loňském roce se ukázaly být bankroty.

Čína nezastaví svůj růst a nadále dominuje mezinárodní ekonomické scéně.



Mnoho turistů, kteří si koupili dům v Číně.



Čínský prezident zahájil nový rok s novinkou: největším realitním expertem na světě, který sleduje ceny nemovitostí.



Asijský hlavní ekonom Mizuho Securities Asia Ltd v Hong Kongu uvedl, že čínský trh s nemovitostmi se pohybuje směrem k pronájmu.



Kvůli prudkému růstu cen nemovitostí se rozšiřuje nový typ investora, takzvaní "životní nájemci". Kapitalistické šílenství, které v průběhu let vedlo k zajištění úkrytu pro pracovníky, také vedlo k exponenciálnímu růstu cen nemovitostí, zejména v Pekingu a Šanghaji.



Silná poptávka vyplývající z nyní nekontrolovatelné poptávky po pronájmu na úkor prodeje vedla Čínu k tomu, aby pobídla projekty určené k výstavbě nemovitostních komplexů k pronájmu.



Čínská sázka, pokud by měla uspět, by vedla k obratu ve výši 700 miliard dolarů ročně. Projekty bydlení byly financovány také s hypotetickými měsíčními příjmy ve výši 400 USD.



Městské vlády v Pekingu a Šanghaji vydražily stavební pozemky za účelem jejich prodeje od realitních společností, které mohou provádět projekty pouze na pronájem.





Banky nabízejí také svůj příspěvek: na financování těchto projektů stanovily úvěrové směry pro stavební firmy (pamatujeme si jen na pronájem). V neposlední řadě burza v Šanghaji podporuje vytváření investičních produktů zaručených příjmy z pronájmu.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB