Řím Caput Mundi: věčné město, které vás zamiluje

Vymezil hlavní město obou států, ve kterém sídlí Vatikán, město Řím je jedním z nejoblíbenějších destinací jak pro trávení dovolené, tak především pro stěhování. Srdce křesťanství, nesporné svrchovanosti po celá staletí, je nepochybně symbolem italského poloostrova.

Založena v roce 753 př.nl to je první metropole lidstva, hnací síla kultury (latinské), která dominovala ve Středomoří, která se rozšířila po celém světě díky síle římského národa. Návštěva v roce 2017 7,3 miliony turistů je jedním z nejpopulárnějších filmových scénářů. Paolo Sorrentino ne''La grande bellezza '' (který získal Oscara, Zlatý glóbus, BAFTA, čtyři evropská filmová ocenění, devět David di Donatello, pět stříbrných stuh a řada dalších ocenění) slaví majestát italského hlavního města , aniž bychom nic zanedbali náhodě.

Velká krása začíná od nejdůležitějších památek a pak se dostává do oblastí každodenního života, nejjednodušších ulic, ale ponořených do historie. Nemůže být fascinován Flaviánským amfiteátrem, známým jako Koloseum. Světové dědictví od roku 1980 je charakteristické oválnou rostlinou se složitým systémem oblouků. Aréna, kde bojovali gladiátoři, bylo jedním z míst, které nejvíce láká turisty a milovníky historie a architektury. Pro ty, kteří chtějí najít domy k prodeji v Římě v oblasti Colosseum, můžete navštívit tuto stránku.

Mezi Campidoglio a Palatino se nachází archeologická oblast Fori Imperiali. Místo zahrnuje pozůstatky několika monumentálních čtverců (odtud jména děr lat.forum): Forum Caesar, Forum Augusta, Forum Nerva, Forum of Trajan. Cesta vám umožní jít do historické cesty, která vám umožní žít přímou zkušenost se starým Římem. Kdo nikdy neviděl známou filmovou scénu Fellini, ve které Anita Ekbergová vyzývá Marcella Mastroianniho, aby vstoupil do fontány di Trevi? Postavena s travertinem, mramorem, omítkou, štukem a kovy, to je místo, kde se odehrává rituál hodení mince, vyjadřující touhu. Styly, které jsou smíšené, jsou různé: barokní, neoklasický, středověký.

Oblast je plná klubů, které oživují římský noční život. Na úrovni jídla a vína je římská kuchyně založena na typických jídlech venkovské a venkovské tradice, s jednoduchými přísadami a silnými příchutí. Amatriciana a Carbonara jsou nepochybně nejznámější. Bylo by nemožné popsat divy Říma a okolí v několika řadách. Z tohoto důvodu vás zveme k návštěvě tohoto webu za účelem prodeje nemovitostí v Římě a Laziu, aby jste zažili jedno z nejkrásnějších měst na světě.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB