Italský trh s nemovitostmi: nová móda investora

Itálie, země módy, dobré jídlo, literární kultura vždy vynikla svou nesrovnatelnou schopností uspět ve všech odvětvích.

Díky své krásné scenérii a bohaté a mnohonárodnostní tradici je i přes krizi jedním z nejvyhledávanějších destinací v Evropě.

Dokonce i na úrovni nemovitostí, obzvláště v roce 2018, bylo mnoho investorů hledat domy pro prodej v Itálii.



Navzdory nestabilní politické situaci si velcí mezinárodně uznávaní investoři vybrali botu, aby vytvořili nové a vzrušující stavební projekty pro evropské a světové trhy.
V roce 2018 se ukázalo, že zahraniční kapitál spáchaný v prvním čtvrtletí v cihlach se rovnal 75% z celkového objemu, což přesahuje 70% předchozího roku.

Rekord, který označil historii odvětví nemovitostí a který se zdá být nadále nezdolný, aby ovládal evropskou ekonomickou scénu.
Itálie nepochybně přitahovala díky svému potenciálu, ale také díky savoir-faire, kterou demonstrovali hlavní italští exponenti světa nemovitostí.

Existuje zřejmý silný rozdíl mezi těmi, kteří se již na italském trhu nacházejí, a těmi, kteří investují poprvé.
Nejdůležitějšími a velkorysými investory jsou první, kteří jsou asijci, obdivovatelé italské boty a hlavní imitátoři tradic a zvyků v oblasti jídla a vín.
Na druhém místě byli Němci, kteří se zajímali především o industrializované oblasti a severní Itálie.
Jih, na druhé straně, je oblíbenou destinací pro americké investory, kteří touží po získání nemovitostí a nemovitostí s výhledem na moře a na venkov.



Milán je nejkonkurenceschopnější město v Evropě, především s velkými příležitostmi pro všechny ekonomické a finanční aspekty.
Řím je nejvíce multietnické město, ale svým uměleckým dědictvím přitahuje každý rok mnoho turistů a potenciálních sezónních investorů.

Dokonce i jih se dobře brání s body diamantu v Neapoli, Lecce a Catania.

Toto trio přitahuje především milovníky umění, jídla a vína, které jsou hlavním cílem všech aktivit vymezených v těchto městech.

V návaznosti na trend, který vedl a vedl Itálie k tomu, že je jednou z nejvyhledávanějších zemí investovat do cihel, je užitečná a pohodlná rada, zejména pokud nestabilita neumožňuje nepřiměřenou nabídku, ale nízké ceny, které z dlouhodobého hlediska přinese nepochybnou výhodu.

Související články:

Nejdražší domy v Itálii

Třípokojový apartmán: oblíbený dům Calabrians

Hotelový trh v Benátkách je v turbulencích

PROČ INVESTUJTE VE SVĚTOVÉ SICILII - provincii TRAPANI

Cizinci rádi nakupují v Itálii

Trh s nemovitostmi používanými v Puglii stojí za to

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB