Anglie vs Lucembursko: jak Brexit ovlivnil lucemburský trh s nemovitostmi

Již jsme si uvědomili, jak se Londýnské hospodářství po oznámení o uvolnění Anglie z Evropy začalo značně zvětšovat ve všech odvětvích. Finanční průmysl musí řešit přerozdělování hlavních finančních center.

Ve všech těchto případech existuje národ, který by mohl využít tohoto patu: Lucembursko.

Právě trh s nemovitostmi v Lucembursku se zdá být hlavním bodem této pozitivní vlny.

Připravili jsme zajímavý seznam toho, co by mohlo být přínosem společnosti Brexit v Lucembursku.

Možná, po tomto malém čtení, byste mohli také přijít k potenciálním investorům a koupit nemovitost v Lucembursku.



Začněme z finanční sféry:

velké množství britských a zahraničních bank projevilo velmi velký zájem o budování v Lucembursku.

Některé příklady?

Již v horní části seznamu potenciálních skupin, které se zajímají a předávají kandidáty, jsou Morgan Stanley, Goldman Sachs, Rakuten Komerční bankovnictví, Bank of America, HSBC, Shanghai Pudong Bank.

Faktorem zásadního významu, neboť se jedná o hlavní anglická finanční centra.

Avšak post-Brexit možnosti růstu pro Lucembursko zde nekončí. Naopak nyní vstupujeme do našeho výzkumu a především do světa, který nás nejvíce zajímá: na nemovitosti.

Ano, i v tomto případě se zdá, že výhody na obzoru jsou tolik! Nejprve si pamatujte, že vždy, když mluvíme o ekonomických změnách firem, podniků a finančních center, které jsou předmětem zájmu, je stále jen malé procento, které se do tekutiny také vlévá.

Tak se dostaneme k věci. Začínáme však tím, co přimělo různé investory, aby se nalézají na trh s nemovitostmi v Lucembursku. Vlastnosti samotného trhu nepochybně významně přispěly k rozhodující volbě. Očekávaná návratnost v této zemi je mnohem vyšší než mnoho dalších hlavních měn europapek.



Dopad se týká jak komerční, tak rezidenční sféry. Společnosti, které potřebují založit nové kanceláře na své činnosti a zaměstnance, kteří potřebují bydlení, kde mohou žít na druhé straně.

Odhady se zdály být více než pozitivní v roce 2017, a to byl případ, kdy skutečnost překročila očekávání. Asi o 10% více, než bylo odhadováno (pokud jde o investice do nemovitostí), se uchýlilo do Lucemburska.



Můžeme tedy říci, že tento národ se i přes svou malou velikost zdá být odrazovým můstkem pro mnoho zahraničních aktivit, obává se účinků Brexita.



Co se týče cen, nicméně s částkou 6000 eur najdete standardní nemovitost, ale je velmi výhodné začít od nuly v této zemi, v centru nového ekonomického rozmachu

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB