Berlín na vzestupu: jak se německý trh s nemovitostmi rozšiřuje

Rostoucí populace, bláznivá ekonomická kultura, mladí lidé se stále více zajímají o trh s nemovitostmi, lídrem ve finančním světě. Zdá se, že současná německá situace je velmi příznivá nejen pro hospodářství obecně, ale především pro trh s cihlami.
Ve skutečnosti se v Berlíně setkal s velkým kvasem, který přispěl k růstu poptávky, ale také k cenám nemovitostí.
Ale odkud to všechno pochází? A především, proč byly tyto nárůsty zaznamenány od tohoto roku?
Třicet let po sloučení nejvíce rozděleného města na světě bylo zaznamenáno zvýšení průměrné ceny budov a nájemného o zhruba 11%.
Podle nejnovějších statistických zjišťování je Berlín nejlepším městem pro investice do nemovitostí a ve srovnání s mnoha dalšími metropolitními centry existuje "aktivní" demografický růst, tvořený jednotlivci dobře integrovanými na investičním trhu.
To je nepochybně klíčový prvek, který odlišuje toto město a Německo obecně.
Je pravda, že toto město, ve srovnání s mnoha jinými dobře umístěnými na mezinárodním trhu, má tak nesmyslné ceny, až do té míry, že tlačí velké toky kapitálu do tohoto národa na úkor hlavních konkurentů. A to není všechno!
Tento jev se netýká pouze německých občanů, kteří mají zájem o koupi domu, ale odhaduje se, že na začátku nového roku bylo uvedeno přibližně 43% mezinárodních transakcí s nemovitostmi. Je zřejmé, že není možné porovnávat nemovitostní hodnoty bytu v Berlíně s podobným darem v New Yorku nebo Londýně, ale to neodrazuje majitele, kteří chtějí prodat svůj majetek.
Cena za získání přístupu na německý trh s nemovitostmi, tzv. Vstupní bariéra, činí kolem 10 000 eur za metr čtvereční, ale u luxusních domů je ochotna zaplatit téměř dvojnásobek.
Dalším faktorem, který má prospěch z německého trhu s nemovitostmi, je značná míra nezaměstnanosti v zemi.
 Tam je vždy mnohem více lidí, kteří se stěhují do Berlína hledat práci a samozřejmě také místo k pobytu.
Ale dokonce i samotní Němci pronásledují kapitál, zejména mladí lidé, kteří často dědí obrovské bohatství, rozhodnou se investovat do národních cihel. Můžeme říci, že se Berlín stal novým silničním údolím zejména díky začínajícím firmám, které získaly finanční prostředky ve výši více než 8 miliard dolarů a které nadále přitahují mnoho budoucích zaměstnanců, kteří usilují o radikální změnu svého života a možná dokonce i o práci v jedné z nejslavnějších společností na světě.
Doporučuje se, aby se kupující rozhodl pro oblast Berlína, jelikož návratnost investic může být časem vyšší v porovnání s jinými oblastmi německého národa.

Co říci, zdá se, že Německo je nedosažitelné ze všech hledisek!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB