Italské nemovitosti: proto je správný čas investovat

Vzpomínáte si, kdy na začátku roku jsme řekli, že rok 2019 bude pro globální trh s nemovitostmi pozitivním obdobím? No, zdá se, že jízda touto vlnou optimismu vidíme Itálii jako protagonistu. Dosud nebylo možné pochopit, proč se v této zemi dosud nezastavil pozitivní trend prodejních a leasingových smluv, které byly slavnostně otevřeny v roce 2018.

Podrobně rozebíráme situaci v Itálii a konstatujeme, že v loňském roce dosáhly objemy investic v této zemi 8,4 miliardy eur a zaručily Itálii, aby zůstala nad evropským průměrem již deset let. Díky přítomnosti četných cizích měst, protože si pamatujeme, že „Lo Stivale“ je zvláště vyhledávaným cílem, Bella Italia vede mnoho dalších evropských národů, které mají vysoké hlavy, ale nedokážou zářit svým vlastním světlem.

Co však pohání více potenciálních kupců italského majetku, aby do tohoto národa nalili svůj kapitál? Jedním z hlavních rysů této země je bezpochyby její geograficko-politická ústava.
 Ve skutečnosti má Itálie odlišné charakteristiky mezi Severem, Středem a Jihem, a to jak z hlediska ekonomického, tak iz hlediska krajiny a pracovních příležitostí. Každý investor může snadno najít dimenzi, která je mu nejblíže, a přitom zůstat na stejném území.

Mezi vedoucími městy nepochybně identifikujeme Milán s realitním trhem, který přitahuje škody od 2 do 4 miliard investic, čímž získává titul "nejdynamičtější trh s nemovitostmi v Itálii".
 Na druhou stranu, Řím, hlavní město, navzdory krizi zažilo ve srovnání s předchozími lety silný růst. Podle statistických údajů se „zainteresovaní“ investoři připojili k novým zainteresovaným stranám (jak z hlediska národnosti, tak věku), jako jsou země Východu, které se snaží ovládnout zahraniční trh s nemovitostmi.

Úroveň konkurence jak pro jádro, tak pro přidanou hodnotu esset se zvyšuje i v oblasti logistiky i kanceláří, což souvisí s novými výzvami, které jsou dány zavedením novinek v oblasti elektronického obchodu.

2019 proto slibuje, že bude pro Itálii více než pozitivním rokem, a to i díky nízkým úrokovým sazbám, skutečnému magnetu pro realitní investory. Itálie s více než třemi miliardami evropských hlavních měst jednoznačně převažuje nad Spojeným královstvím (váženým Brexitem), Švýcarskem, Německem a Francií.

I když se mnohé obávají, že od jednoho okamžiku do druhého může být tento nekontrolovatelný optimismus přerušen, potrubí představující italský trh s nemovitostmi je devět miliard.
Opravdu povzbudivé výsledky, které, jak se zdá, odnášejí strach z nové a ještě násilnější krize.

Doufáme proto, že tento rok 2019 může přinést do této země žádoucí výsledky, tak bohaté na historii a krásnou krajinu, ale také poznamenáno obtížnými hospodářskými časy!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB