Program Residence by Investment: jak podporovat Anguilla

Rozšíření: toto je heslo v Anguille. V oblasti nemovitostí v Karibiku byl v červnu 2019 zahájen nový akční program. Cílem je nabídnout trvalé bydliště všem zahraničním investorům, ale (vždy však existuje) investují do nákupu nemovitostí nejméně 750 tisíc dolarů.

Dobrá iniciativa, která podle všeho funguje podle rychlosti podpisu kupní a prodejní smlouvy a v neposlední řadě i obrovského počtu nových cizinců, kteří získali státní občanství.

K tomu je přidáno opětovné otevření starých struktur, které budou po přestavbě použity pro obytné účely. Ve skutečnosti existuje mnoho budov a oblastí určených tomuto účelu.

Podle předních odborníků v tomto odvětví to bude zlom pro Anguilla. Potenciální investoři učinili silné výhrady, aby mohli přímo zkontrolovat, jaké by jejich vysněné domy mohly být v tomto malém koutku ráje.

Jak tedy vypadá místní trh?
Podle slov realitních analytiků stále neexistuje solidnost a stabilita, přestože kusy klesly o 30%. Pokud však pro majitele může tato „sleva“ představovat limit, totéž nelze říci pro kupující, kteří místo toho tuto příležitost maximálně využívají.

Nákup nemovitosti ve městě Anguilla může být v tomto historickém období skutečně plodný, a to jak pro vlastní krásu místa samotného, tak pro hodnotu samotné nemovitosti, která v průběhu let získá větší hodnotu.

Jaká je ale průměrná cena (obytné) nemovitosti za metr čtvereční?
Asi 700 USD. Podrobně:
• U bytů to začíná na 700 000 USD
• Stejná základní cena i pro již zařízené měšťanské domy
• 10 milionů místo toho pro luxusní domy podél pobřeží, s bazény a velkými místnostmi
• 25 milionů pro mega vily
 
Proto se připravují různé projekty, které prostřednictvím tohoto nového vládního plánu nečekají na nic jiného než na zahájení a dokončení.
Celkově vzrostla místní ekonomika silně. Po poklesu zaznamenaném v loňském roce (-7%) to dnes znamená dobrých 10%.

Kdo jsou hlavní kupci v Anguille?
Američané se obvykle rozhodnou investovat do místních nemovitostí. Ale jsou tu také Britové, Kanaďané a Rusové. Připomínáme, že oficiální měnou je dolar východního Karibiku, ale pro většinu transakcí je použití amerického dolaru uznáváno a akceptováno.

Takže pokud máte také zájem o koupi nemovitosti v Antigue, možná byste mohli využít příležitosti tohoto plodného období a investovat do této země.
Být schopen získat domov svých snů a trvalé bydliště může být skutečně vhodné pro všechny budoucí majitele nemovitostí!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB