Obchody jsou přeměněny na domy: podivný jev, který se v Nizozemsku rozšiřuje

Tento první měsíc nového roku již skončil, a ačkoliv uplynulo pouhých 30 dní od starého rozloučení v roce 2018, zdá se, že některé jevy se v mnoha zemích hojně rozvinuly. V roce 2019 existuje několik tendencí, které se vyznačovaly především zejména státem: Nizozemskem.
Holandsko bylo vždy po celém světě uznáváno za svou inovační sílu, zelenou všude, etiku městského pořádku a každodenní metodologii. Země vždycky na hřeben vlny, která je vždy schopna udržet a překonat i nejkritičtější situace.
 Schopnost změnit zjevně nepříznivou okolnost na optimální a výnosné pro celý národ se objevila v prvních dnech ledna.
 Co se stalo tak výrazným v oblasti nemovitostí? Počet prázdných obchodů v Nizozemsku dramaticky klesl.
Myslíte si, že je to efekt související s vynikající holandskou hospodářskou politikou, která každý rok roste a exponenciálně se zlepšuje. Bohužel pro vás není odpověď správná, protože na základě tohoto průzkumu se objevuje příčina, která se zaměřuje především na trh s nemovitostmi.
Ve skutečnosti byla v lednu mnoho komerčních aktivit přeměněno na rezidence, což přispělo k nárůstu nabídky na nizozemském trhu cihel a k tak dramatickému návratu do obchodního sektoru. Majitelé nemovitostí jsou stále více přitahováni k obchodům, které mohou být potenciálně přeměněny na domovy.
Důvod?
 Snížení nájemného v prodejnách se v loňském roce snížilo v průměru o 2,2%, zatímco nájemné v domácnostech se zvýšilo o 4%.
Ale to není všechno. Tato změna byla způsobena také velkou schopností elektronického obchodování stát se nejprve invazním a pak pronikavým v životě a návycích nás všech. Tam je stále méně a méně lidí, kteří fyzicky chodí do obchodů koupit produkt, obzvláště co se týče oblečení.
 Je zjevně jednodušší vybrat si oděv online, vybrat si velikost a doručit zboží doma spíše než jít na místě a pak "riskovat", že nenajdete to, co chcete. V loňském roce navíc zaznamenalo Nizozemsko nárůst pronajatých nemovitostí, což vedlo k reálnému záznamu v nizozemském odvětví nemovitostí, navzdory rostoucím cenám.
Pokud před čtyřmi lety dosáhla hodnota generických transakcí s nemovitostmi přibližně tři miliardy eur, dosáhne se 7 miliard a překročí se.
 Studenti také hráli svou roli, a to i převážně. Stali jsme se, budeme se odvážně říci, skuteční noví investoři.
 Díky nim se nizozemský trh s nemovitostmi pohyboval více než 700 milionů eur.
Co říci, Nizozemsko začalo nový rok s třeskem.
 Doufáme, že to bude možné i nadále po dobu dalších 11 měsíců!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB