Dům na Měsíci: nové ekologické projekty

Život na Měsíci je snem mnoha dětí. Ale zjevně se ani dospělí nevzdali tohoto fascinujícího nápadu. Proto jsme se dnes rozhodli zaměřit sloup na tento velmi ambiciózní projekt. Revoluční myšlenka, která vám možná umožní žít na Měsíci udržitelným způsobem. Zajímá vás více pravdy? Takže, pokud jste připraveni, můžeme začít s cestou „lunární“ nemovitosti!

Myšlenka se zrodila od známé portorické společnosti vedené jejími zakladateli: Joshua Castro a Roberto Rodríguez. Projekt je velmi jednoduchý a složitý. Cílem je vytvořit obyvatelné stanoviště, které umožní vládním agenturám ráže NASA provádět testy a experimenty v naprostém klidu. Užívat si nepříznivou okolní realitu. Projekt byl představen již 16. července u příležitosti 50. výročí přistání slavného Apolla 11 na Měsíci.

Jak tedy bude vytvořeno optimální měsíční prostředí k dosažení tohoto cíle? Prostřednictvím nových struktur nazvaných „Zbytek“. Tento termín se obvykle používá k definování souboru zbytků supernovy. V tomto případě však jde o prvky, které mohou vést ke skutečnému znovuzrození a přestavbě lunárního povrchu! Struktura je nejen obyvatelná, ale také rozšiřitelná. Zabývá se také velmi všestrannými a využitelnými strukturami na základě různých misí měsíce.

Je zřejmé, že existuje „maximální“ doba používání. Zbytek může pojmout celkem osm lidí po dobu dvanácti měsíců. Nezapomeňte také na pohodlí! Měsíční majetek byl navržen tak, aby byl snadno transportovatelný na jakémkoli startovacím vozidle. Jeho montáž je podle odborníků velmi jednoduchá, vezmeme-li v úvahu, že prefabrikované díly obsahují zvláštní montážní systém: zcela autonomní! To umožní šťastným uživatelům této inovace provádět jakoukoli operaci v naprostém klidu a pohodlí.
Tvar struktury je samozřejmě válcový. Zdůrazňuje také přítomnost nejmodernějších technologií, které vám umožní maximalizovat využití stávajících zdrojů na satelitní úrovni. Například voda a led, aby nedocházelo k plýtvání. Ve skutečnosti budou zahrnuty do systémů výroby paliv, takže vše bude rozhodně ekologičtější.
Zjevně není dostatek obav ze strany potenciálních kupujících. Patří mezi ně schopnost vydržet nerovnoměrné podmínky lunárního terénu. Přesto není dostatek věřitelů, kteří mají zájem investovat do tohoto špičkového projektu. Předpokládá se, že do roku 2028 budou tato zařízení k dispozici, ale předpokládá se, že k dosažení tohoto mezníku dosáhne minimální výdaje přes miliardu dolarů na kabinu.

Během čekání na obdržení zpráv od našeho týmu vás zveme, abyste na našem portálu zůstali naladěni. V naději, že tento projekt může být vodítkem pro to, abychom mohli v budoucnu hovořit o plnohodnotném lunárním nemovitostech, vás budeme i nadále zapojovat do všech nejčerstvějších a nejkonkrétnějších zpráv o pozemských nemovitostech!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB