Od automobilů po nemovitosti: průjezd Aston Martin

Kdo by si myslel, že mezi nemovitostmi a automobilovým světem může existovat úzká vazba? Dobře, ano! Novinka, kterou se vám chystáme představit, pochází právě z této unie. Ale než se pustíme do zásluh této čerstvé novinky, pojďme v pořádku. Značka zpochybňovaná pro tento skok do neznáma je slavná značka Aston Martin.

Proč, ptáte se, byla tato změna možná? Jednoduché: prostřednictvím společného vlákna, které spojuje různá ekonomická odvětví s realitním, jmenovitě design. To je správně! Aston Martin přešel od motorů k interiérovému designu pro luxusní domy. Pozoruhodná výzva, kterou jsme v Realigro určitě nemohli neopomenout. Pokud jste tedy připraveni a chcete vědět víc, můžeme tento mini sloupek zahájit. Předpokládáme, že se jedná o skutečnou spolupráci umožněnou pomocí architektonické firmy S3 Architecture.

Výsledek této práce má podobu skutečného domu zvaného Sylvan Rock. Název určený k tomu, aby se zapsal do historie, zejména v Hudson Valley v New Yorku, pár kilometrů od Manhattanu. Jak vypadá dlouho očekávaný projekt? Jedná se o dům s hranatým designem, obklopený zcela přírodou a který se rozprostírá nad zemí, která zabírá více než 22 hektarů. Celá fasáda bude sestávat ze skleněných desek a velmi zvláštního materiálu: takzvaného černého cedru.

Dokonce i střecha bude evokovat tyto barvy tak husté pigmenty, díky tmavému kovu, z něhož bude složena. Dále je nutné určit dvojitou charakteristiku, díky které bude tato vlastnost jedinečná. Přítomnost alternativního designu v kombinaci se soukromím zaručeným 100% venkovským kontextem. To vše vygeneruje skutečný zážitek pro ty šťastné, kteří tam budou žít, v naprostém luxusu jednoduchosti. Vrcholem bude také garáž. Ve skutečnosti bude mít privilegované místo, vzhledem k tomu, že bude umístěno v podzemní místnosti s posloucháním, slyšením a odkazem na každé polici na slavné logo výrobce automobilů. Navíc vždy v podzemí bude kancelář trvale osvětlena přirozeným světlem.

Přízemí bude naopak sestávat z hlavních místností, aniž by se zapomínalo na krytý bazén. Skutečný klenot, nevyhnutelný v této novince nemovitostí. Aston Martin se zaměří hlavně na interiér domu. Některé fámy nám říkají, že pánové budou čokoládová barva nábytku a parket. Tabulky ? V mramoru! A samozřejmě, většina čalounění bude kůže. Jen k vyvolání luxusního a elegantního prostředí. V tomto domě tedy nebude chybět bohatství. Pokud jde o ceny, je známo jen velmi málo. Rozhodli jsme se však o tom hovořit právě proto, abychom sdělili, kolik nemovitostí může mít zásadní význam také v procesu odvětvové rekvalifikace. V tomto případě se týká automobilového odvětví, které se rozhodlo vést k cihle, prostřednictvím designu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB