Nová recese ve Velké Británii

Poté, co se situace po Brexitu zdala být vzdálenou pamětí, britský trh s nemovitostmi čelil dramatické situaci. Analogický ke všem ostatním národům světa. Ten vztahující se k epidemické mimořádné události od Covida. Přestože byly zavedeny revitalizační politiky, ani v tomto případě nebylo možné dosáhnout požadovaných výsledků.

Jeden z nejsilnějších trhů s nemovitostmi v historii prochází pomalou krizí, která ji podle všeho vyrazila. Podrobně jsou nájemné v oku hurikánu. Trochu z kulturních důvodů (které vedou samotné Brity k tomu, aby si dům nekoupili, ale aby podepsali nájemní smlouvy), trochu pro vnější poptávku stále více zaměřenou na nájemné. V dnešním sloupci se pokusíme pochopit, jaká je situace v současné době v této zemi, a především kolik je celková ztráta britského trhu s nemovitostmi. Pokud tedy chcete koupit nemovitost, podepsat nájemní smlouvu, nebo jednoduše, pokud vás téma zajímá, stačí si přečíst další řádky!

Vycházíme z odhadovaných údajů, podle odborníků se předpokládá pokles ročních pronájmů v průměru o 5%. Do roku 2024. Což znamená jednu věc: trvalou recesi pro Spojené království. Pokud jde o celkové ztráty, v tomto případě se jedná o více než 4 miliardy liber. Zejména v okresech Westminster, Tower Hamlets a Wandsworth. Je tedy zřejmé, že nejvíce postiženým městem bude Londýn. Majitelé se proto musí na úder připravit.

Důvodem je, že touto situací budou ovlivněni také potenciální investoři. Nebo sami nájemníci. Ve skutečnosti se předpokládá, že snížení příjmů způsobí větší nejistotu na trhu práce a následně ztrátu zájmu o nemovitosti.
Mezi nejoblíbenější alternativy, abychom se pokusili tuto krizi napravit, identifikujeme dlouhodobé smlouvy. Aby byl zaručen bezpečný vstup. U majitelů, kteří dosud nepodepsali smlouvu, se proto zvažovaná možnost zlepšuje na základě těchto smluv.
Kromě toho je třeba poznamenat, že většina řešení (pokud jde o nájemné) na londýnském trhu nesplňuje nové parametry po krytí. Poukazujeme na přítomnost (velmi vyhledávaných) velkých zelených ploch, oblastí věnovaných práci na dálku a větších a izolovanějších místností.

Ve skutečnosti, jako je Londýn, je nalezení výhodné dohody téměř nemožné. Stručně řečeno, určitě nemůžeme pozitivně hovořit o závorce, kterou zažívá národní nemovitost. Očividně se doufá, že vše bude možné rychle vyřešit. Doufajíc, že nevzniknou žádné další rozdíly mezi nabídkou a poptávkou. Při čekání na další informace zveme každý den ke konzultaci s naším portálem. Najdete zde zajímavé a vždy aktuální články o tom, jak se národní a mezinárodní trh s nemovitostmi pohybuje. Zjevně v plném Realigro stylu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB