Indické sociální bydlení

O inteligentních městech se hodně mluví. Abychom mohli přeměnit naše domovy a města v rozhodně více avantgardní koncepty. Tato modalita zaměřená na inteligentní obnovu se však neuskuteční pouze a výlučně v oblastech, které jsou již jasně rozvinuté. Rozvojové země také přijímají tuto novou tendenci k územnímu rozvoji. Dnes se chystáme analyzovat národ, který se zdá být velmi zaostalý, ale který zahrnuje celoevropský projekt v oblasti nemovitostí.

Mluvíme o Indii a projektu inteligentního sociálního bydlení. Ve skutečnosti byl schválen a je realizován projekt zaměřený na výstavbu asi tisíc dostupných domů v indickém městě s více než šesti miliony obyvatel. Naštěstí je Pune v západní Indii. Co tento projekt zahrnuje?

Jedná se o novou územní přestavbu, která byla odmítnuta v rámci kombinovaného projektu územního plánování. Na jedné straně bude uplatněn moderní design, na druhé straně bude přijata síť udržitelných řešení z environmentálního, sociálního a ekonomického hlediska. Služby zaměřené na zlepšení kvality života s nulovým dopadem na ekosystém pomocí IKT (informační a komunikační technologie).

Jak však budou všechny tyto služby spravovány? A tady přichází zábava. Vše bude řízeno a monitorováno jednoduchou a intuitivní aplikací: Planet App Tato digitalizovaná platforma a především bezplatná, zaručuje neustálé sledování spotřeby a přímý přístup ke službám určeným lidem, jako je sdílení.

Ale proč je to Pune takový inovativní projekt v oblasti nemovitostí? Protože je to jedna z prvních činností, která tomuto kontinentu umožní mít rozhodně otevřenější a inovativnější perspektivu než koncept nemovitostí (v Indii nevyřízené položky).

V Indii způsobila nadměrná demografická dynamika ve skutečnosti významný deficit bydlení, který lze vyčíslit s fyzickou potřebou přibližně 27 milionů dostupného bydlení (má být dosaženo do roku 2030).

K dosažení tohoto cíle bude třicet dalších projektů, které jsou v současné době připravovány, vždy pomoci sociálnímu bydlení.

Opravdu ambiciózní projekt, který využije známých a renomovaných investorů, kteří budou do tohoto plánu obnovy investovat a investovat. Neexistuje žádná skutečná konkrétní jistota, pokud budou výše uvedené časy respektovány.
Jisté je, že v tak kritickém období, jaké v současnosti prožíváme, může být takové alternativní řešení skutečně zlomovým bodem jak pro místní nemovitosti, ale také pro zemi, která potřebuje za každou cenu zlepšit svou ekonomiku, aby nezůstal zadním světlem jiných národů.

Zveme vás proto jako vždy, abyste zůstali naladěni na našem portálu, kam denně nahráváme aktuální informace o světové situaci související s nemovitostmi!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB