Nové linie WHO: Covid a home

Zdá se, že se bohužel do mnoha zemí vrátila noční můra nového uzamčení. Evropské i jiné.
Dům, náš domov, považujeme za nejbezpečnější místo, abychom se vyhnuli jakémukoli druhu riskantní nákazy. Jsme si opravdu jisti, že tomu tak je? Naštěstí, abychom na tuto otázku odpověděli, na základě pokynů WHO se o ni postaráme my ve společnosti Realigro, vždy připraveni pomoci těm nejpochybnějším. Také z hlediska domácí bezpečnosti. Dnes jsme se tedy rozhodli věnovat se přesně tomu, jak zajistit, aby byl náš domov bezpečný a mimo jakoukoli formu rizika. Zde je tedy několik prvků, které nelze podceňovat. Nejprve vždy, podle toho, co doporučují odborníci, musíte boty nechat mimo domov. Bohužel naše domovy, zejména ty s koberci, mohou být živnou půdou pro množení bakterií a bakterií. Proto doporučujeme mít speciální kontejner, kde jednoduše vyměníte pantofle. Druhý krok se týká rukojetí. Důrazně nedoporučujeme dotýkat se vnějších rukojetí. Pokud nemáte rukavice.

Pokud tomu tak není, bude vhodné ruce ihned po návratu do domácnosti dezinfikovat. Důvodem je, že rukojeti jsou končetiny nejvíce vystavené rizikům. Další zásadní tip souvisí s kuchyní. Oblast par excellence coniviality riskuje, že se stane nejrizikovějším koutem. Protože, zejména ve chvílích společnosti v rodině, každý z nich během oběda nebo večeře mohl přenášet jakékoli bakterie. Dokonce i ti z Covid-19. V takovém případě bude stačit pečlivě se převléknout, pokud použijete ten přijatý externě. A samozřejmě si před podáním jídla nebo pití dezinfikujte ruce. Nezapomeňte také použít různé sklenice, talíře a příbory. Abychom překonali jakékoli problémy, žádáme vás, abyste pro každého člena rodiny použili různé barvy. V tomto případě přijde vhod design. Existuje mnoho společností, které s několika mincemi mohou vyřešit tento malý problém. Pokud se to však zanedbá, může se stát zatěžujícím.

Mnozí si kladou otázku týkající se ventilace. Je správné či nevětrat dům? I v tomto případě našli odborníci v tomto odvětví po několika okamžicích diskuse odpověď. Doporučuje se „změnit vzduch“ u vás doma, ale po dobu nepřesahující půl hodiny. Tímto způsobem umožníte recirkulaci vzduchu, ale ne trvalé spojení s vnějškem.
Toto jsou tipy, které doporučujeme dodržovat. Připomínáme, že na našem portálu najdete další informace, novinky o tomto či jiných typických tématech realitního světa. Pokud jste zvědaví vědět víc, musíte zůstat naladěni. Náš tým bude připraven zaručit jakýkoli typ informací, které hledáte. Vždy vám připomíná hlavní bezpečnostní pravidla!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB