Italská nemovitost '' ve dřevě ''

Ti, kteří znají Italský poloostrov, dobře vědí, že se může pochlubit tisíciletou tradicí, pokud jde o zpracování a využití surovin pro různé účely. Zejména uprostřed renesance se Itálie ukázala být mistrem jak v nábytku, v módě, tak i ve stavbě budov známé slávy. Zdá se, že tento sklon k umění a řemeslné kultuře se v průběhu let neztratil. Ve skutečnosti, v dramatickém období, charakterizovaném nejistotou, strachem a strachy, existuje skutečnost, která předpovídá dobře. Nějaká vlna lehkosti, která dokonale souvisí s inovativním trendem zelených budov. Mluvíme o vytváření budov pro různá použití, ve dřevě. Ve skutečnosti v Itálii došlo navzdory pandemické mimořádné události ke značným kritickým problémům ve všech hospodářských odvětvích, v našem sektoru nastal obrat. Data mluví sama za sebe. V Itálii v roce 2020 došlo k výraznému nárůstu dřevěných konstrukcí, což pro národní ekonomiku vyvolalo částku 1,33 miliardy eur. Zajímavá postava.

Je však stejně důležité pochopit, které a kolik jednotek bylo tímto způsobem postaveno. Celkově bylo postaveno 3 300 jednotek, přičemž nárůst procenta požadovaných povolení byl o 7% vyšší než v předchozím roce. Ale nejen. Za zmínku stojí také zahraniční poptávka, opět v oblasti nemovitostí, která se v kombinaci s poptávkou po dřevěných budovách jeví jako vítězná kombinace. Žádost o internacionalizaci je 20 procentních bodů s obratem, který dosahuje 60 milionů eur. V obecné patové situaci jsou tato čísla malým zábleskem naděje na obnovení italské ekonomiky, ale také mezinárodní v plné rychlosti.

Samotný průmyslový sektor zažil skutečný oživení vyvolané touto náhlou, ale také stimulující poptávkou. Je také nutné pochopit, kde je tento jev nejvíce koncentrovaný. Je známo, že italský poloostrov vždy podléhal velmi silnému výškovému rozdílu mezi severem a jihem, pokud jde o průmyslový rozvoj. Generující centra dřevěných nemovitostí se ve skutečnosti nacházejí hlavně na severu, v oblasti nyní rozšířené o slavný průmyslový trojúhelník. Zdá se však, že tomuto novému typu zeleného a alternativního trhu s nemovitostmi chce nyní čelit také mnoho oblastí střediska a jihu. Celý národ se proto přizpůsobuje trendu, který kromě toho, že je inovativní, dokázal probudit ekonomický sektor, který se kvůli pandemické mimořádné situaci dostal do patové situace.

Jaká je budoucnost, která nás čeká v příštích měsících? Bude tento šťastný okamžik v tak dramatickém čase přetrvávat? Nebo to bude jen přechodná fáze? I když nemáte k dispozici data, abychom vám mohli odpovědět, zveme vás, abyste nás i nadále sledovali na našem portálu. Každý den najdete nové zprávy, které vás budou informovat o trendech na mezinárodním trhu s nemovitostmi a o nových trendech, které je třeba sledovat, aby byl váš domov podrobněji a podrobněji zpracován! Vždy tady, vždy s Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB