Milánské hlavní město obnovy: zprávy

Nádherné italské město, hlavní město módy, bylo také pokřtěno za smutnou závorku, kterou zažila celá zeměkoule. Ten se týkal Coronavirusu. Po celém poloostrově byl Milan městem s největším počtem případů a úmrtí. Drama, které se ozývá na stránkách zpráv o mezinárodní kriminalitě. Po ukončení italského zablokování se obava obyvatelstva týká hlavně návratu do dramatických dnů, ve kterých se objevují zprávy. Zdá se však, že zotavení skutečně přišlo. Stejně jako v každém sektoru došlo také k výraznému odporu v sektoru nemovitostí. Proto jsme se dnes rozhodli podrobně analyzovat, jaké předpovědi pro jedno z nejvyhledávanějších měst ve vyhledávačích budou ti, kdo se chtějí přerozdělit. Ať už se jedná o zahraniční nebo národní portfolia, není pochyb o tom: Milan má v italských nemovitostech rozhodující roli.

Před osudovým zablokováním nebyly prognózy pro italský trh s nemovitostmi zdaleka negativní. Hovoříme o 7% nárůstu prodeje nemovitostí (celkem 27 800 dokončených transakcí. Obrat? 8,9 miliard EUR, zaručující o 10% více než v roce 2019. K tomu přispěly nové budovy) výrazný růst, dosahující 3,5% celkových transakcí, vždy srovnávající všechno se stejným obdobím v předchozím roce Pokud jde o ceny (průměrné) vždy před uzamčením, dosáhly 2,5%.

A teď ? Jak se bude vyvíjet milánská nemovitost? Začněme na straně poptávky. Pandemie nepochybně ovlivnila požadavky na místní majetek. Ve městě Milán, pro ty, kteří hledají dům, je cena za okrajové oblasti vzhledem k velké velikosti bytů v této oblasti střední až vysoká, což nám umožňuje pochopit, jak se ceny skutečně postupně zvyšují. Kromě toho se také změní plány bytů. Jak jsme již uvedli v předchozím průvodci, pokusíme se najít nemovitost, která je dostatečně velká, aby zahrnovala relaxační oblasti a pro hosty. Důvod, proč, jak u nových budov, tak i u těch stávajících, bude přestavba prostor nesporně podporována dodatečnou cenou vyšší než samotná nemovitost.

Pokud jde o předpovědi z hlediska kupních a kupních smluv, mohly by se celkové transakce v roce 2020 blížit 21 tisícům. Pro sazbu rovnající se - 19% ve srovnání s rokem 2019. Nové budovy také vykazují negativní trend v milánské nemovitosti, přičemž -15% - To znamená, že nabídka dramaticky poklesne, a to z 20% na 15% ve srovnání s celkovým počtem nemovitostí aktuálně na trhu.
Doufáme, že nemovitost této reality tak živé a smysluplné pro Itálii se zotaví co nejdříve. Mezitím vás zveme, abyste vždy konzultovali naše stránky!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB