Jděte do Kanady! štěstí 2020!

Zdá se, že Kanada, která byla vždy považována za extrémně bohatou zemi, našla svou velikost i v oblasti nemovitostí. Stejně jako mnoho jiných zemí, které jsme nedávno analyzovali, se zdá, že i v tomto případě je rok 2020 pro Kanadu šťastný. Pojďme tedy zjistit více analýzou současného a potenciálního kanadského trhu s nemovitostmi. Pokud jste také zvědaví a možná chcete investovat do kanadských cihel, stačí si přečíst několik řádků!

Začněme rozsáhlou vizí a pak jdeme do detailů. Začátkem tohoto měsíce bylo odhaleno, že investoři vstoupili na kanadský trh s nemovitostmi. Mluvíme o kancelářích, ale také o bytech, které jsou založeny na nájemních nebo prodejních smlouvách. Existují tedy úrovně růstu, ale stále nejsou nijak zvlášť významné.

Ve skutečnosti nemůže poptávka najít vyváženou nabídku natolik, že by mohla mluvit o skutečném opětovném spuštění kanadské nemovitosti. Ale je to pravděpodobně fyziologický faktor, jehož cílem je zlepšit.

Skutečná síla je v rukou investorů, kteří mají také prostředky k budování, založené na potřebách potenciálních kupců. A z tohoto typu investorů je Kanada plná. Víme, že především mladí lidé hráli čistě okrajovou roli v oblasti nemovitostí, a rozhodně převažovali. Tím se celý trh zcela obrátil vzhůru nohama a přebíral trendy více nakloněné potřebám tisíciletí.

Pokud jde o kanceláře, bylo již v loňském roce zaznamenáno posílení poptávky. Na konci třetího čtvrtletí byl počet volných kanceláří v procentech 12%. Na konci roku se vracení kanceláří zvýšilo o 7% (celostátní průměr). Podrobně:

Montreal: + 9%
Toronto: +8,7%
Vancouver: + 10%

Pro pronajímatele, kteří mají zájem o prodej, je to skvělý čas, zejména pro ty, kteří mohou nabídnout nemovitost v centru, což je oblast, která v nabídce chybí. Cílem je tedy vytvořit významný dopad a vymezit oblasti, které by mohly být pro potenciálního kupce největšího zájmu.

Není však možné s jistotou definovat, čeho bude dosaženo výsledků za rok. Jisté je, že spojení mezi kancelářemi a společnostmi bude mít pozitivní vliv. Ditto vydání úrokové sazby. Nižší a nižší povzbuzují investory k nákupu nemovitostí a definování správného historického okamžiku.

Nájemci však z pochopitelných důvodů rostou. Snadné střetnutí mezi nabídkou a poptávkou, snadnější ceny a rozhodně vyšší smluvní a ekonomická flexibilita než prodejní smlouva.

Co mohu říci, kanadská situace se celkově zdá být opravdu optimální, ale stále není dost, aby mohla mluvit o skutečném vyvrcholení nemovitosti. Štěstí s Kanadou!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB