Od starých kanceláří po nové domy: rostoucí trend

Svět se mění. Dokonce i v oblasti nemovitostí. S pravidly uloženými mimořádnou událostí Covid prošel světový trh s nemovitostmi velkým šokem. Říká se, že je to nejlepší čas na investování do cihel. Ceny ve srovnání s evropským průměrem obecně dramaticky poklesly. Výsledkem je, že poptávka dramaticky vzrostla v mnoha oblastech světa. Abychom se pokusili tuto potřebu splnit, byl zahájen nový trend. Ten, který se týká přestavby nemovitostí.

Nebo spíš transformace starých nepoužívaných komplexů. Asi 40% nevyužívaných budov v Evropě prošlo v posledních měsících procesem renovace. Díky finančním prostředkům přiděleným EK, zejména na zlepšení městské struktury, byl tento nový trend podporován. Ale byl jeden případ, který se nejvíce objevil v této souvislosti. To v Nizozemsku. Ve skutečnosti je to, co se stalo v této zemi, příkladné. Důvod, proč jsme se ve společnosti Realigro rozhodli, že vám o tom povíme v našem sloupci zpráv. Pokud jste tedy připraveni, můžeme ji zahájit!

Myšlenkou tohoto inovativního projektu není myšlenka technika. Ani odborník na toto téma. Ale je to tým nizozemských umělců, kteří se rozhodli udělat revoluci ve staré budově. Projekt však byl velmi ambiciózní, vzhledem k tomu, že celá struktura byla rozdělena do dvou odlišných pater (dříve neexistujících). Podívejme se, jak jsou strukturovány.

První vyniká svou střízlivostí a pohostinností. Důvod proč byl zaměřen na umístění ateliérů a coworkingových prostor. Co však dělá tuto změnu tak inovativní, je přítomnost velmi starých dřevěných trámů na průmyslovém stropu, které dokonale splývají s novým prostředím. Nové, zcela nové prostředí, které je tvořeno kovovými materiály a dřevem. Stručně řečeno, fantastická kombinace starého a nového.

Staré komíny typické pro průmyslový sektor byly odstraněny. Vyměňte jej za prostory zaměřené na přirozené osvětlení. Jako? Díky přítomnosti velkých oken a dveří, které umožňují vstup světelných paprsků, ale ve velkém stylu. Připomínáme, že neviditelná ruka tohoto projektu je úzce spjata s uměním. Nejde tedy o jednoduchá svítidla, ale o skleněná okénka, díky nimž jsou otvory světlíků vícebarevné.

Obývací pokoj naproti tomu připomíná zašlou éru. Vintage nábytek dominuje celému prostředí a dodává vřelou a pohostinnou atmosféru. Oblast na spaní je podle údajů zcela odlišná, postavená od nuly. Hlavní ložnice se skládá převážně ze švédského stylu dřevěného nábytku a pokojových rostlin.

Stručně řečeno, tato revoluce neudělala nic jiného, než pobídla mnoho investorů, aby podpořili tento důvod, aby se doslova vrhli do ziskové nemovitosti. Jasný příklad toho, jak podle toho, co říkali starověcí, „z nutnosti, ctnosti!“.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB